Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA ŞİMDİ AL 2013 TE ÖDE

Toyota ayrıcalığını yaşamak için avantajlar ile dolu Ağustos ayı kampanyası büyük indirim ve fırsatlar sunuyor.  Auris’te 3 bin 800 T...

Toyota ayrıcalığını yaşamak için avantajlar ile dolu Ağustos ayı kampanyası büyük indirim ve fırsatlar sunuyor. 

Auris’te 3 bin 800 TL’ye ve Yeni Yaris’te 2 bin 500 TL’ye varan indirim kampanyada yer alırken, ticaret hayatına binek konforu getiren dayanıklı pick-up Hilux’ta ise indirim 4 bin TL’yi buluyor. 

Yeni Yaris 230 TL, Auris 275 TL , Corolla 350 TL ve Yeni Avensis 725 TL’den başlayan taksitler ile Toyota Plazalarda. Toyota’nın Ağustos ayına özel kampanyasında büyük indirim ve avantajlar sunuluyor. 

Avantajlı fiyatlara sahip kalite ve prestij sunan Toyota modellerine hemen sahip olan müşteriler, ödemelerine 2013 yılında başlayabilirler. 

Üstelik Toyota Finans’ın kişiye özel esnek ödeme koşulları ve kolaylıkları ile sunulan Toyota modelleri Ağustos kampanyası kapsamında 230 TL’den başlayan taksitler ve 4 bin TL’ye varan indirimle Toyota Plazalarda. 

Toyota’nın gözde hatchback modeli Auris 3 bin 800 TL’ye ve Yeni Yaris 2 bin 500 TL’ye varan indirim ile Ağustos kampanyasında yerini alırken, RAV4 2 bin TL indirimle sunuluyor. 

Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Toyota Corolla 2 bin 200 TL indirimli 40 bin 900 TL başlangıç fiyatıyla dikkat çekiyor. Toyota’nın Ağustos kampanyasında Yeni Yaris 230 TL, Auris 275 TL, Corolla 350 TL ve Yeni Avensis 725 TL aylık taksitler ile sunuluyor. 

Hilux 3.0 Elegant 4 bin TL İndirimli Ticaret hayatına binek otomobili konforu katarken kalite, dayanıklılık ve güvenilirlik özelliklerinden taviz vermeyen Toyota Hilux, Ağustos kampanyası kapsamında 4 bin TL’ye varan indirimle sunuluyor. “Durdurulamaz” kimliğiyle dünyanın çeşitli bölgelerinde engellerin üzerine giderek kendini birçok kez kanıtlayan efsanevi pick-up Toyota Hilux 512 TL’den başlayan taksitler ile müşterileri ile buluşuyor. 

Toyota Finans’ın 2. yılında da herkesi Toyota sahibi yapıyor Toyota Finans ayrıcalıkları ile Toyota farkını yaşamak isteyenler için, yüzde 1,08’den başlayan faiz oranlarıyla 60 aya varan vade ve balon ödeme gibi birçok avantaj sunuluyor. 

3 ay ek süreli “vadeli takas” hizmeti ile markası ne olursa olsun otomobillerini takas yapmak isteyen müşteriler de açık oto pazarlarında yorulmuyor ve ilanlarla uğraşmalarına gerek kalmıyor. 

Otomobil alım satımında; güvenli, kaliteli, bütün işlemlerin tek bir noktadan yapıldığı hızlı “Xchange by Toyota” uygulamasından yararlanmak için Türkiye’ye yayılmış Toyota Plazalar sizlere en iyi hizmeti vermek için bekliyor.