Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ FORD CARGO ALANLARA, OPET TE 70 TL DEĞERİNDE AKARYAKIT HEDİYE

Yıl sonuna kadar uygun ve esnek ödeme koşullarıyla Ford Cargo sahibi olun, adınıza düzenlenecek “Ford Club Card” ile 2013 sonuna kadar Opet’...

Yıl sonuna kadar uygun ve esnek ödeme koşullarıyla Ford Cargo sahibi olun, adınıza düzenlenecek “Ford Club Card” ile 2013 sonuna kadar Opet’te yapacağız her 1.000 TL’lik akaryakıt alışverişinde, 70 TL akaryakıt değerinde Paropuan kazanıyor

Ford Cargo sahipleri, Ford Otosan tarafından verilen standart yeni araç garanti ve uzatılmış garanti süresi boyunca akaryakıtları Opet istasyonlarından aldıklarında, akaryakıt kaynaklı arızalarında tüm maliyetler ücretsiz olarak karşılanmaktadır. 

Kampanya kapsamında Yakıt Güvence sistemi ile Opet, Ford Otosan tarafından verilen standart yeni araç garanti süreleri boyunca (Uzatılmış garanti süresi de dahil) akaryakıtlarını Opet istasyonlarından alanlara, akaryakıt kaynaklı bir arızalarda oluşacak tüm maliyetleri ücretsiz olarak karşılıyor. 

Kampanyadan Ford Cargo aracınız ile Opet istasyonlarından 31 Aralık 2013’ye kadar yapacağınız akaryakıt alımlarınızda faydalanabilir, Her akaryakıt alımınızda %1 Paropuan kazanacaksınız. 

Akaryakıt alımlarınız 1.000 TL’ye ulaştıktan sonra kampanyadan kazanılan ilave 60 TL Paropuan kampanyaya kaydettirdiğiniz kartınıza yüklenecektir. 

Böylelikle %1 Paropuanla birlikte toplamda 70 TL değerinde Paropuan kazanmış olacaksınız. Kampanyada kazandığınız Paropuanları, 28 Şubat 2014’e kadar sadece Opet ve Sunpet istasyonlarından yapacağınız akaryakıt alımlarında kullanabilirsiniz.

 Detaylı bilgi Ford Direkt Hattı,ford yetkili satıcıları ve opet -sunpet akaryakıt istasyonlarında