Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FULL AKARYAKIT İSTASYONLARINDA % 9 RAMAZAN İNDİRİMİ

Full akaryakıt istasyonları 1 ay boyunca sürecek Ramazan Sürprizi ile iftardan sahura kadar alışık olduğunuz %7’ye varan FULL indirimlerin...

Full akaryakıt istasyonları 1 ay boyunca sürecek Ramazan Sürprizi ile iftardan sahura kadar alışık olduğunuz %7’ye varan FULL indirimlerinin üzerine %2 Extra AVANTAJLAR kazanarak deponuzu FULL’lemeye bekliyor

İstasyon sayısını 53’e çıkartan akaryakıt şirketi, İstanbul, Bursa, İzmir, Antalya, Ankara, Eskişehir, İzmit ve Bodrum’da 100 noktada hizmet vermeyi hedefliyor.

 - Kampanya saatleri tüm illerde aynı olup Ramazan Ayı boyunca 20. 30 - 04. 30 saatleri arasında geçerlidir.
 - Kampanyadan FULL Garanti Kart, FULL Ticari Kart ve FULL Aile Kart sahipleri faydalanabilirler. 
- Artık yaş ve kilometre sınırına bakılmaksızın anında FULL GARANTİ KART sahibi olabilirsiniz. 
- FULL GARANTİ KART sahibi olmak için en yakın FULL istasyonunu ziyaret edebilir ve hemen kartınızı alıp kullanabilirsiniz. 
- Garanti Kart sahipleri anında %2 indirimden faydalanırken, Full Ticari Kart ve Full Aile Kart sahipleri de %2 ekstra puan toplama avantajından faydalanabileceklerdir. 
- Kampanyadan yararlanırken ödemelerinizi Denizbank Bonus veya Bank Asya Kredi Kartı ile yaparak halen bu bankalar ile devam eden kampanyalardan da faydalanmaya devam edebilirsiniz. 
 - Kampanya tüm FULL istasyonlarında geçerlidir - Kampanyadan yalnızca kara taşıtları (iş makineleri hariç) faydalanabilir.