Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPETTE CARD FİNANSA 30 TL PARA PUAN

16 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında CardFinans’la anlaşmalı Opet’lerdeki Finansbank POS’larından farklı günlerde, tek seferde ikinc...

16 Temmuz - 31 Ağustos tarihleri arasında CardFinans’la anlaşmalı Opet’lerdeki Finansbank POS’larından farklı günlerde, tek seferde ikinci ve sonraki her 50 TL akaryakıt ve otogaz alımına Opet’te geçerli toplam 30 TL’ye varan ParaPuan!

İkinci 50 TL’lik alımdan itibaren her alımda 5 TL, toplamda 30TL ParaPuan! Kampanyadan en fazla 30 TL değerinde ParaPuan kazanılabilecek olup bu ParaPuan’lar yalnızca anlaşmalı Opet istasyonlarındaki Finansbank POS’larından yapılacak akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanılabilecektir. 

Ticari kredi kartı sahipleri kampanyadan kart bazında, bireysel kredi kartı sahipleri ise müşteri bazında faydalanır. Bir müşteri birden fazla bireysel kredi kartı kullansa bile kampanyadan yanlızca 1 kartıyla ve 1 kez faydalanabilecektir. 

Bireysel ek kartlarla yapılan alışverişlerden ayrıca ParaPuan kazanılamayacak olup, ku kartlarla yapılan işlemler asıl kart sahibince yapılmış sayılacak ve kazanılan ParaPuan’lar asıl karta yüklenecektir.