Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLKSWAGEN HYBRİD CONCEPT SUV BEİJİNG AUTOSHOW 2016

25 Mayıs - 4 Nisan 2016 tarihleri arasında Çin'in Beijing kentinde, önde gelen otomobil üreticileri ile otomobil tutkunlarını bir araya...

25 Mayıs - 4 Nisan 2016 tarihleri arasında Çin'in Beijing kentinde, önde gelen otomobil üreticileri ile otomobil tutkunlarını bir araya getirecek 14. Beijing AutoShow 2016 için geri sayım sürüyor. 

Fuarda Audi, VW, Mazda, İnfiniti, Porsche, Renault gibi devlerin yanı sıra bölgenin yerel üreticileri de yeni modellerini tanıtmak için şans bulacak. 

Volkswagen Hybrid Consept SUV Geçtiğimiz günlerde markalar birçok fuarda yeni modellerini tanıtma fırsatı bulmuş bu modeller kullanıcılara çeşitli organizasyonlar aracılığı ile tanıtılmıştı. VW'nin Hybrid modelini Çin gibi büyük bir pazarda ilk defa ortaya çıkartmasının stratejik bir anlamı olabilir. 

 Çin'de yaşanan hava kirliliği seviyesinin yüksek boyutlara ulaşması insanları artık Hybrid ve tamamen elektrikli araçlara yönelttiğini söylemek pek de yanlış olmaz. Eğer düşündüğümüz gibi VW bu segmentte de söz sahibi olmak istiyorsa Uzak-Doğu pazarında Toyota gibi bir dev ile karşı karşıya gelmek durumunda kalacak.  
Teknik Özellikler 
Araç SUV standartlarında bir araç olduğu için iç hacim olarak ve dış tasarımsal detaylarda ilk bakışta Tiguan'a yakın tasarım hatları ile dikkat çekiyor. Aracın motor kısmında benzin-elektrik kombinasyonlu güç değeri 375 HP olarak verilmiş. 

Tork değeri ise 700 n/m gibi ciddi seviyelerde. Araç henüz konsept aşamasında olduğundan şu anlık elektrikli motor için 50 km'lik bir menzil verilmiş. Aracın 0-100 değeri 6 saniye maksimum sürati ise 225 km/s bandında. 

Volkwagen aynı zamanda aracın gerek iç gerekse dış tasarımındaki dijitalizasyona dikkat çekiyor. Aracın iç kısmında çeşitli teknolojik detaylar ve kadranda yeni bir tasarım görebilme ihtimalimiz yüksek. 

Yakın zamanda Renault yeni tasarım dili ile kadranlarda tema seçeneğine gitmiş bu da tüketiciler tarafından beğeni ile karşılanmıştı.shiftdelete