Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPEL, EN MODERN HAFIF TICARI FILOSUNU IAA TICARI ARAÇLAR FUARI’NDA HANOVER’DA SERGILIYOR

20 – 27 Eylül arasında ziyarete açık olan fuarda Opel’in Movano, Vivaro ve Combo modelleri son teknoloji ürünü yenilikleriyle Hall 12 D22’d...


20 – 27 Eylül arasında ziyarete açık olan fuarda Opel’in Movano, Vivaro ve Combo modelleri son teknoloji ürünü yenilikleriyle Hall 12 D22’de yerini alıyor. 

5 Combo , 3 Vivaro ve 5 Movano modeli ile Opel hafif ticarileri dünyanın karşısına çıkıyor. Opelden acil servis ve kurtarma için kullanılabilecek yeni ticariler Geniş ürün yelpazesi ve ergonomisi ile Movano acil servis ve kurtarma için ideal bir araç. 

Yangın söndürme ekipmanı ve dönen 2 koltuğu ile itfaiye ya da polis aracı olabilecek özellikler sunuyor. Combo’da ise kuru temizleme ekipmanından soğutma sistemine kadar birçok durum için uygun çözüm sunuluyor. 

Güvenlik, Opel ticarilerinde herşeyden önce geliyor. Merdiven parmaklığı, kaymaz taban kaplaması, bağlama halatı birçok modelde standart olarak sunuluyor. Opel'den iş dalına özel çözümler Ayrıca endüstri ihtiyaçları için özel üretilmiş çözümler de bulunuyor. 

Sert manevralar sırasında yükü olması gerektiği yerde tutacak ve aracın ağırlık merkezini sabit tutacak yükleme çözümleri oldukça dikkat çeken özellikler arasında bulunuyor.