Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ BMW X1 AĞUSTOSTA SATIŞA SUNULACAK

Ağustos ayı itibariyle makyajlanacak olan BMW X1 şimdi, BMW xLine ve BMW Sport Line olmak üzere iki farklı Line yorumuyla karşımıza çıkıyo...

Ağustos ayı itibariyle makyajlanacak olan BMW X1 şimdi, BMW xLine ve BMW Sport Line olmak üzere iki farklı Line yorumuyla karşımıza çıkıyor. 

Kaliteli malzemeler, kusursuz biçimde bir araya getirilmiş iç ve dış renkler, mükemmel işçiliğe sahip ve zevkinize göre daha da özel hale getirilebilecek bu iki tasarım görsel anlamda seçenekleri arttırıyor. 

 Bir öncekine göre 7 beygir güç artışı ile 184 bg’e ulaşan 4 silindirli 2.0 litre BMW TwinPower Turbo dizel motor, 1.750dev/dak’da bile motor 380Nm’lik inanılmaz bir tork ile sürüş keyfini doruklara çıkartıyor. 

Daha önce 6 ileri otomatik şanzıman ile sunulan BMW X1 artık 8 ileri joystick şanzıman ile sunuluyor. Dış tasarımında ise ön ve arka farlardaki ufak dokunuşlar ve ön böbreklerdeki değişiklikler dikkat çekiyor. 

Aynı zamanda üçüncü nesil CommonRail direkt enjeksiyon 5,4lt/100km kadar düşük bir yakıt tüketimi ve 143gr CO2/km emisyonuyla olağanüstü bir verimlilik sağlıyor. 0-100km/sa ise yalnızca 8,1 saniye. 

Yeni BMW X1 Ağustos ayından itibaren Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcılarında yerini alacak.MİLLİYET