Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BENZİNLİ FİYATINA DİZEL FİAT BRAVO MAYISTA DA DEVAM EDİYOR

Fiat Bravo, tüm dizel motor seçeneklerinde geçerli olan eşsiz kampanyası "Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Bravo" ile size kaçırılm...

Fiat Bravo, tüm dizel motor seçeneklerinde geçerli olan eşsiz kampanyası "Benzinli Fiyatına Dizel Fiat Bravo" ile size kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. 

Mayıs ayında Active Plus, Dynamic Plus ve Sports Style donanımlı Fiat Bravo'nun 1.6 litre 105 ve 120 HP'lik Multijet motorlu versiyonlarına 1.4 litre benzinli Fiat Bravo versiyonlarının fiyatına sahip olabilirsiniz. 

Fiat Bravo'nun Active Plus donanımlı 105 HP'lik ekonomik 1.6 litrelik Multijet motor seçeneği kampanya kapsamında 42 bin 920 TL'den; Dynamic Plus donanımlı 105 HP'lik dizel motorlu seçeneği 45 bin 820 TL'den ve Sports Style donanımlı 120 HP'lik 1.6 litrelik Multijet motorlu versiyon ise 51 bin 180 TL'den başlayan fiyatlarla Fiat showroomlarında sizleri bekliyor. 

5.960 TL'ye varan indirimlerle birbirlerine eşitlenen benzinli ve dizel motorlu Fiat Bravo versiyonlarının fiyatları çok çekici alternatiflerle karşınızda. Daha fazla detay fiat web sitesi ve fiat yetkili satıcılarında