Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İ30 VE BEN'E KATIL HYUNDAİ İ30 KAZANMA ŞANSINI YAKALA

Hyundai i30 ile çekildiği fotoğrafı i30veben adresine yükleyen 1 erkek ve 1 bayan yepyeni hyundai i30 sahibi olacak i30veben web sit...

Hyundai i30 ile çekildiği fotoğrafı i30veben adresine yükleyen 1 erkek ve 1 bayan yepyeni hyundai i30 sahibi olacak

i30veben web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek olan kampanya 04.07.2014-01.08.2014tarihleri arasında Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.


Kampanya tarihleri arasında Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. ’ye ait i30veben.com internet sitesine giriş yapıp(ücretsiz) hizmet ve tanıtımları izledikten sonra Hyundai i30 model bir otomobille birlikte çekilmiş fotoğrafını i30’u neden hak ettiklerini anlatan 140 karakteri aşmayan açıklamasıyla birlikte sayfaya yükleyen kullanıcılar karşılarına çıkacak olan katılım formuna ad, soyad, adres, cinsiyet, telefon bilgilerini girerek kampanyaya katılacaklardır. 

Kampanyaya katılım 3 adet fotoğraf ile sınırlıdır. Kampanya sonunda yazılan kompozisyonlar akıcılık, yaratıcılık, marka uyumu açısından 01.08.2014 tarihinde Jüri (Okan Altan/ Gazeteci, AutoBest Jüri Üyesi, Onur Koray/Otomobil Blogger’ı, Hülya Şen/Hyundai Assan-Pazarlama İletişimi ve Marka Departmanı Yöneticisi) tarafından değerlendirilecektir. 

Değerlendirme sonucunda bir erkek ve bir kadın kullanıcıya Hyundai i30 1.6 CRDi Elite 2014 model otomobil ikramiyesi verilecektir. Katılımcı uygulamayı kabul ettiğinde, Hyundai Assan Otomotiv Sanayi ve Ticaret A.Ş. kullanıcıların ad, soyad ve diğer bilgilerinin uygulama için kullanım hakkına sahip olur. 

Kampanya katılım formundaki bilgilerin eksiksiz şekilde doldurulması gereklidir.Detaylı bilgi hyundai web sitesinde

Hiç yorum yok