Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Man Truck Bus Se’nin Küresel Performans Ödülü Bir Kez Daha Türkiye’nin

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., başarılı performansı ile üst üste ikinci kez ‘Market of the Year’ ödülünün sahibi oldu    MAN Truck &...

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., başarılı performansı ile üst üste ikinci kez ‘Market of the Year’ ödülünün sahibi oldu 
 

MAN Truck & Bus SE’nin her yıl dünya çapında en iyi performans gösteren ülkeye verdiği ‘Market of the Year’ ödülü, bir kez daha MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin oldu. 
 
Pandemiye rağmen satış ve satış sonrası hizmetlerde başarılı bir performans ortaya koyan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., böylece 2020 yılının ardından 2021’de de ‘Market of the Year’ ödülünü alarak, istikrarlı başarısını devam ettirdi. 
 


Son iki yılda gösterdikleri başarıyla ikinci kez bu ödülü Türkiye’ye getirdiklerini belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, “MAN olarak, müşteri memnuniyeti temelinde gerek satış gerekse de satış sonrası hizmetlerde daima en iyiyi sunma hedefiyle çalışıyoruz. 2021 yılında da zorlu pandemi koşullarına rağmen hedeflerimize ulaşmayı başardık. 
 
Bu başarımızın, MAN Truck & Bus SE’nin her yıl küresel ölçekte en iyi performansa verdiği ‘Market of the Year’ ödülü ile taçlanması ise, bizler için büyük bir mutluluk ve ekstra bir motivasyon kaynağı oldu. Geçen yılın ardından bu yılda da aynı ödülü ikinci kez alarak, başarımızı küreselde de tescillemiş olduk” dedi. 
 
MAN Truck & Bus SE’nin her yıl düzenlediği International Sales Conference- Uluslararası Satış Konferansı, bu yılda da şirket yetkilileri ve dünya genelindeki ülke yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 
 
 ‘Market of the Year’ ödülü, üst üste ikinci kez Türkiye’ye geldi
MAN Truck & Bus SE’nin her yıl dünya çapında en iyi performans gösteren ülkeye verdiği ‘Market of the Year’ ödülüne layık görülen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., böylece aynı ödülü üst üste ikinci kez Türkiye’ye getirdi. 
 
2020 yılının ardından 2021’de de ‘Market of the Year’ ödülünü alarak, istikrarlı başarısını sürdüren Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş., 2019 yılında ise, yine MAN Truck & Bus SE’nin küresel müşteri memnuniyeti ölçümünde en yüksek puanı ulaşarak, ‘CustomerFirst Award’ ödülünün sahibi olmuştu.
 
MAN Truck & Bus SE tarafından verilen ‘Market of the Year’ ödülü, dünya genelindeki bayileri arasında her yıl pazar büyüklüklerine göre, iki ayrı klasmanda dağıtılıyor. 
 
Kamyon, Otobüs, Van, 2. El, Satış Sonrası Hizmetler, Karlılık, Sermaye Verimliliği, Likidite başlıkları altında yapılan değerlendirmede; satış rakamlarından pazar payına, stok yönetiminden nakit yönetimine, müşteri memnuniyetinden toplam satış performansına kadar birçok önemli kriter baz alınıyor.  
 
“İstikrarlı başarımızla MAN’ın küreseldeki gözdesi olmaya devam edeceğiz” 
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak, 2020’de ulaştıkları başarıyı 2021 yılında da devam ettirdiklerini vurgulayan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Tuncay Bekiroğlu, şunları söyledi; “Dünya, son iki yıldır pandemi ve onun yarattığı tahribatla mücadele ediyor. 
 
MAN olarak, bizler de bu zorlu süreçte ürün ve hizmet kalitesinden ödün vermeden müşterilerimize en iyiyi sunma hedefiyle çalışıyoruz. Bunu yaparken de müşteri memnuniyeti, odak noktamızı oluşturuyor. 
 
Pazara sunduğumuz üstün nitelikli MAN araçlarımızla birlikte gerek satış gerekse de satış sonrası hizmetlerimizle sektörde farkımızı ortaya koyuyoruz. Bizi, sektörde farklı kılan bu hizmet anlayışımız, aynı zamanda pazarda da firmaların öncelikli tercihi haline getiriyor. 
 
Bunun neticesi olarak da Türkiye ithal kamyon çekici pazarındaki geleneksel birinciliğimizi 2020’nin ardından 2021 yılında da devam ettirmeyi başardık. 
 
Hem satış adedimizi hem de pazar payımızı artırarak, zirvedeki yerimizi koruduk. 2021 yılında ayrıca hem kamyon hem de otobüs segmentinde araçlarımız, aldıkları prestijli ödüllerle kalitelerini ortaya koydular. 
 
Yeni nesil MAN TGX kamyonumuz, ‘International Truck of the Year 2021’ ödülünü aldı. Yine seyahat otobüsü segmentindeki üstün nitelikleri ile ‘Coach of the Year 2020- Yılın Otobüsü’ ödüllünü kazanan MAN Lion’s Coach otobüsümüz, 2021’de ise, bu kez sektörün prestijli ‘Sustainable Bus Award 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödülü’nü aldı.
 
 Dolayısıyla 2022 yılında da yine ödüllü araçlarımız ve müşteri memnuniyetini odağına alan kaliteli hizmet anlayışımız ile sektörün gözdesi olmaya devam etmeyi hedefliyoruz. 
 
Bugün aldığımız ‘Market of the Year’ ödülünün temelinde de müşteri memnuniyeti, ekip ruhu, kaliteli hizmet ve 7/24 müşterilerimiz ile kurduğumuz güvene dayalı samimi iletişim yatıyor. 
 
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak, MAN Truck & Bus SE çatısı altında, üst üste ikinci kez aldığımız bu ödül ile aynı zamanda Türkiye’nin gücünü ve potansiyelini de ortaya koymuş olduk. 
 
Bu ödüldeki özverili çalışmaları için tüm ekip arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. İstikrarlı başarımızla, MAN Truck & Bus SE’nin küreseldeki gözdesi olmaya devam edeceğiz.”

Hiç yorum yok