Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Citroën’den Ağustos’a Özel Firsatlar!

Citroën, Ağustos ayında otomobil ürün yelpazesine yönelik sıfır faize varan avantajlı krediler ve indirimli nakit alım seçeneklerini kullan...

Citroën, Ağustos ayında otomobil ürün yelpazesine yönelik sıfır faize varan avantajlı krediler ve indirimli nakit alım seçeneklerini kullanıcılarla buluşturuyor. 
 

Ay boyunca PSA Finans avantajıyla sunulan fırsatlar kapsamında; Citroën C5 Aircross SUV model ailesi, 90 bin TL için 12 ay %0 faizli kredi imkânıyla veya 8 bin TL’lik indirimle 406 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. 
 


Citroën C3’ün seçili modelleri ise 36 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânı kullanılarak 181 bin 800 TL’lik fiyatıyla tercih edilebiliyor. 
 
Haziran ayında satışa sunulan çok yönlü yapısıyla dikkatleri üzerine çeken yeni Citroën C3 Aircross SUV model ailesi, 60 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânı kullanılarak 300 bin TL’lik fiyatıyla tercih edilebiliyor. Güçlü tasarıma sahip yeni Citroën C4 de, 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılara sunuluyor. 
 
Keyfi artıran donanımlara ve multimedya özelliklerine sahip Citroën Berlingo Kombi ise 40 bin TL için 12 ay %0 faizli kredi ya da 213 bin TL’den başlayan avantajlı nakit alım seçenekleriyle sahiplerini bekliyor. 
 
 Citroën dünyasının hayata konfor ve renk katan otomobilleri, Ağustos ayında da avantajlı kampanyalarla tercih edilmeye devam ediyor. 
 
Konfor, tasarım ve işlevselliği bir arada sunan Citroën C5 Aircross SUV model ailesi, ay boyunca 90 bin TL için 12 ay %0 ya da 120 bin TL için 24 ay %0,99 faizli kredi imkânıyla sunuluyor. Nakit alımda ise 8 bin TL’lik indirimle sunulan C5 Aircross, bu kapsamda 406 bin TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcılarıyla buluşuyor.
 
Çok çeşitli kişiselleştirme kombinasyonlarıyla heyecan verici deneyimler yaşatan C3, seçili modellerinde geçerli 36 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânı kullanılarak, 181 bin 800 TL’lik fiyattan satışa sunuluyor. 
 
Tasarım ve teknolojiyi bünyesinde buluşturan yeni Citroën C4, 230 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, kredi kampanyasının geçerli olduğu donanımlarda 60 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânı sunuluyor.  
 
Yeni C3 Aircross SUV, %0,99 faizli krediyle Ağustos’ta sizleri bekliyor! 
Güçlü görünüm, çok yönlülüğü, sürüş güvenliği ve sürüş konforunu destekleyen gelişmiş teknolojileriyle, segmentinin en geniş iç mekanıyla birlikte en iyi arka koltuk ve baş mesafesine sahip olan yeni Citroën C3 Aircross SUV, 60 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi imkânıyla Ağustos ayı boyunca kullanıcılarla buluşuyor. 
 
Yeni C3 Aircross SUV, 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 
 
Yeni Berlingo Kombi, sıfır faizli krediyle Ağustos’ta da avantajlı! 
Tasarım, pratiklik ve modülerlik açısından yenilikçi çözümleri sunan ve multimedya özellikleriyle sürüş keyfini artıran yeni Citroën Berlingo Kombi, 40 bin TL için 12 ay %0 faizli kredi imkânıyla Ağustos ayı boyunca kullanıcılarla buluşuyor. 
 
Yeni Berlingo Kombi, nakit alımlarda ise 213 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok