Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LG den Araçta Ev Konforu

LG Electronics (LG) Başkanı ve Teknoloji Sorumlusu Dr. I.P. Park, CES® 2020'de yapay zeka (AI) gelişiminin geleceğini “Yapay Zeka Deney...

LG Electronics (LG) Başkanı ve Teknoloji Sorumlusu Dr. I.P. Park, CES® 2020'de yapay zeka (AI) gelişiminin geleceğini “Yapay Zeka Deneyiminin Seviyeleri: Yapay Zekanın Geleceği ve İnsan Deneyimi” başlıklı konuşmasında açıkladı. 



LG, Bağlantılı Araç Alanı’nda, sürücülere ve yolculara yoldayken ev hissi uyandıran daha kişiselleştirilmiş bir araç içi deneyimi sunuyor. LG’nin bağlantılı araç çözümü, webOS Auto platformuna dayanıyor ve lider oto koltuk üreticisi Adient ile ortaklaşa geliştirildi.

Aracın içinde, kullanıcıların evde izlemeye başladıkları TV programlarının ve filmlerinin tadını çıkarmaya devam edebilecekleri OLED ekranlar bile bulunuyor. 

Kişisel Ses Bölgesi, her bir sürücü için benzersiz bir multimedya deneyimi sunarken, sesle etkinleştirilen Sanal Kişisel Asistan, yüksek sesli müzik ve konuşmalarda bile sesli komutları algılıyor ve tanıyor.

Soyunma Kabinsiz Alışveriş 
ThinQ Fit Koleksiyon Bölgesi, ziyaretçilerin soyunma kabinine adım atmadan sanal modayı deneyimlemelerini sağlıyor. LG’nin orijinal Akıllı Ayna konseptinin bir evrimi olan LG ThinQ Fit, tüketicilerin gerçekçi avatarlarını oluşturmak için 3D kameralar kullanarak seçilen kıyafetlerin tüketicilerin bedenlerine uyup uymayacağını, üzerlerinde nasıl duracağını gösteriyor. Bu teknoloji, stil önerileri ve doğrudan kıyafet alımına izin veren platformlara bağlantı sunmak için büyük verileri de kullanabiliyor. 

Robotsuz CES Olmaz 
LG’nin robotik çözümleri, yemek pişirmekten servis yapmaya, temizliğe kadar tüm operasyonu LG CLOi robotlarının yönettiği fütüristik bir restoran olan CLOi’nin Table Zone'da sergileniyor. LG CLOi robotların mutfak becerileri, verimliliği ve birinci sınıf misafirperverliği katılımcıları oldukça etkiliyor. 

Restoran ziyaretçileri, ThinQ uygulaması aracılığıyla uzaktan rezervasyon yapabiliyor, akıllı hoparlör, akıllı TV veya akıllı telefon aracılığıyla menüye göz atabiliyor. 

 Tüm bunlar ve daha fazlası 7-10 Ocak tarihlerinde Las Vegas Kongre Merkezi'nin Central Hall'daki LG’nin 11100 numaralı standında deneyimlenebiliyor. LG’nin heyecan verici CES duyurularını # LGCES2020 etiketini kullanarak sosyal medyada takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok