Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Offroad Mücadelesi Sinop'a Taşınıyor

2019 Türkiye Offroad Şampiyonası 5. ayağı olan Sinop Offroad Yarışı, 09-10 Kasım tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sinop Valiliği ve ...

2019 Türkiye Offroad Şampiyonası 5. ayağı olan Sinop Offroad Yarışı, 09-10 Kasım tarihlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sinop Valiliği ve Sinop Belediyesi’nin katkılarıyla Sinop Offroad Kulübü tarafından organize ediliyor.




Akliman - Hamsilos bölgesinde belirlenen parkurda ekiplerin toplamda 77,40 km uzunluğundaki 7 özel etapta mücadele edeceği organizasyon, takibi ve izlemesi kolay, seyir keyfi yüksek bir parkurda gerçekleştirilecek olmasıyla dikkat çekiyor. 

Katılımcı ekipler, 09 Kasım Cumartesi saat 12:15’den itibaren Yalçın Özdaban adı verilen ve Akliman'da yer alan 13.80 km. uzunluğundaki mukavemet etabını 3 kez geçerek yarışın ilk gününü tamamlayacaklar. 

10 Kasım Pazar sabahı ise 09:05'te Sinop İskele Meydanı'nda sporcu ve görevlilerin katılımıyla yapılacak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk için anma töreninin ardından Atam İzindeyiz adı verilen 9 kilometre uzunluğundaki seyirci etabı 4 kez geçilecek. 

Bostancılı Kışla Burnu'nda belirlenen parkurda koşulacak bu etabın ardından saat 18:30’da Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek ödül töreni ile organizasyon son bulacak.

Hiç yorum yok