Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Dacia LPG li araç Alana 16 Bin Hediye Smart Puan

31 Aralık 2019 tarihine kadar , Dacia yetkili satış noktalarından alınacak 0 km LPG’li araçlar karşılığında Shell ClubSmart kart sahibi müş...

31 Aralık 2019 tarihine kadar , Dacia yetkili satış noktalarından alınacak 0 km LPG’li araçlar karşılığında Shell ClubSmart kart sahibi müşterilere anlaşmalı Shell istasyonlarında geçerli olmak üzere, 

kısa mesaj veya Shell Mobil Uygulaması aracılığıyla yapılacak katılımlarında KDV dahil 160 TL değerinde akaryakıt veya otogaz alımında geçerli olan 16.000 hediye Smart Puan yüklenecektir. 


Kampanya kapsamında Shel ClubSmart kartıyla başarılı bir şekilde kampanyaya katılan müşteriler, kampanyaya katıldıktan ilk 1 yıl içerisinde Shell ClubSmart kartlarıyla yapacakları tüm yakıt alımlarında 5 kat Smart Puan kazanacaklardır. 

• DACIA yetkili satış noktalarından 0 km LPG’li araç alımı yapan müşterilerin kampanyadan faydalanabilmeleri için cep telefonlarından “DACIA” yazıp bir boşluk bırakarak Shell ClubSmart kart numarası ile Dacia tarafından alımları sonrasında kendilerine iletilen kampanya kodunu tüm operatörler için 2313’e kısa mesajla göndermeleri veya Shell Mobil uygulamasında bulunan Dacia kampanya bağlantısından iletmeleri gerekmektedir. Örnek: DACIA 70044101904997504 DSQTYF 

• Shell ClubSmart üyeleri, bu kampanyaya Shell Mobil uygulaması üzerinden katılmak isterlerse; “Haberler ve Ürünler” başlığına tıklayıp “Dacia” kampanya sayfasına girerek, o sayfada bulunan kampanyaya katılım bağlantısına erişim sağlayıp Shell ClubSmart Kart numaralarını ve kampanya katılım şifrelerini girmek zorundadırlar. 

• Hediye Smart Puanlar ile üye Shell istasyonlarında yakıt siparişi verilebilmesi için kartın Shell ClubSmart sisteminde kayıtlı olması gerekmektedir. 

Shell ClubSmart kartlar www.shellsmart.com yada Shell Mobil Uygulaması üzerinden kaydedilebilir. Kampanyadan her kart sahibi sadece 1 kez ya Shell Mobil uygulaması aracılığı ile ya da kısa mesaj ile katılım talebi gönderilebilir. 

 • Hediye Smart puanlar kampanyaya başarılı katılım sağlandıktan 48 saat içerisinde yüklenecektir. Yüklenen hediye Smart puanlar sadece ClubSmart üyesi Shell istasyonlarından akaryakıt veya otogaz alımlarında geçerlidir. 

 • Smart Puan karşılığı yakıt alımı için, Smart kartın yakıt dolumu öncesinde ön saha personeline verilmesi ve hediye yakıt kullanılacağı bilgisinin iletilmesi gerekmektedir.

 • Smart Puan’lar sadece akaryakıt veya otogaz alımlarında geçerli olup, harcanabilmesi için en az 1 TL tutarında yakıt alımı gerekmektedir. 


 • Kampanyaya Shell Taşıt Tanıma Sistemi müşterileri, 18 yaşından küçükler ve ClubSmart Extra Card sahipleri katılamaz. Yakıt hediyesi uygulaması kapsamında Shell ClubSmart başvuru formu genel şartları geçerlidir.

Hiç yorum yok