Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HYUNDAİ ELANTRA ELİTE PLUS TÜRKİYEDE

Geçtiğimiz Mart ayında tanıtıldıktan sonra Türkiye’de satışına başlanan Hyundai Elantra, şimdi de daha fazla donanıma sahip “Elite Plus”seç...

Geçtiğimiz Mart ayında tanıtıldıktan sonra Türkiye’de satışına başlanan Hyundai Elantra, şimdi de daha fazla donanıma sahip “Elite Plus”seçeneğiyle müşterilerinin karşısına çıkıyor. 


Tüm zamanların en çok satılan Hyundai modellerinden biri olan Elantra, şık tasarımı ve ferah iç mekanıyla ailelerin ve sedan otomobillerden hoşlanan müşterilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Hyundai, daha fazla konfor ve daha keyif isteyenler için yeni bir donanım seviyesi daha sunmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde satışına başlanan Hyundai Elantra Elite Plus, özellikle günlük kullanımda sahibine daha rahat bir sürüş ayrıcalığı sunuyor.
Elantra Elite Plus, Elite donanım seviyesine ek olarak elektrikli katlanır yan aynalar, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, alüminyum pedal takımı, arka koltuk havalandırma ızgarası, akıllı bagaj kapağı, arka park sensörü ve açılır tavanıyla öne çıkıyor. 

Daha dinamik ve daha modern bir tasarım anlayışıyla geliştirilen Hyundai Elantra, markanın spor sedanlara bakış açısını da ortaya koyuyor. 

Aşağıya doğru uzayan karakteristik ızgarası aracı geniş gösterirken, geriye doğru yaslanan mercekli farları ve aynışekilde çekik bir gözü andıran LED stoplarıyla da Yeni Elantra son derece modern ve sportif bir duruş sergiliyor. 

Ön tamponda yer alan ve bumerangı andıran sis lambalarını kapsayan kapaklar ise parlak siyah rengiyle otomobile müthiş bir kontrast katıyor. 

Daha sportif arka kısımdaki siyah renkli difüzör, spoyler hissi veren ve yukarı doğru yükselen bagaj kapağı ve gövdeye doğru uzanan yeni tasarım LED arka stop grubuyla ihtişamı ve sportif karakteri bir arada sunuyor. 

Elite Plus donanım seviyesi, sadece dizel motor ve DCT şanzıman seçeneğinde sunuluyor. Yeni nesil 1.6 litre dizel motor, 136 beygirlik gücün yanı sıra 7DCT şanzımanlı modelde 300 Nm maksimum tork değeri de sunuyor. 

1.750-2.500 devirler arasında ortaya çıkan bu tork, dinamik bir sürüş imkanı sağlıyor. DCT şanzımana sahip dizel motorun 100 km’deki ortalama yakıt tüketimi ise 4.1 litre.