Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

XCHANGE BY TOYOTA ILE 2.ELDE ŞENLİK VAR

Toyota plazalar markası ne olursa olsun ikinci el otomobil satın almak veya anında nakit alım ile otomobillerinisatmak isteyenler için 24...

Toyota plazalar markası ne olursa olsun ikinci el otomobil satın almak veya anında nakit alım ile otomobillerinisatmak isteyenler için 24-25 Eylül tarihlerinde “İkinci El Şenliği” düzenliyor.

Toyota’nın Türkiye genelindeki 58 Toyota plazada düzenlenecek Xchange by Toyota 2.El Hafta Sonu Şenliği’nde ayrıca, araçlarını takas etmek veya emanet olarak sergilemek isteyenler için de fırsat sunulacak. İkinci el şenliğine gelenler istedikleri otomobiller ile deneme sürüşleri de gerçekleştirebilecekler. 

24-25 Eylül Cumartesi ve Pazar günlerinde düzenlenecek şenliğe katılan ve ehliyetlerini ibraz ederek kayıt yaptıran 3 kişi de noter huzurunda yapılacak çekilişle iPhone 6 kazanma şansını elde edecek. 

Toyota’nın düzenlediği "Xchange by Toyota 2.El Hafta Sonu Şenliği’ne" gelenler, Toyota Finans'ın tek noktadan verilen hizmetiyle ikinci el otomobillere özel cazip kredi ve faiz uygulamalarından dayararlanabilecekler.Toyota bayileri ayrıca ikinci el satışlarında “garantili satış” yöntemiyle demüşterilerine ayrıcalık sunacaklar. 
Toyota “Xchange By Toyota” sistemi ile ikinci el satışlarında, sıfır kilometre otomobillerde olduğu gibi Toyota güvencesini vermeye devam ediyor. 

İkinci el otomobil konusunda ciddi yatırımlar yapan Toyota bayileri "Xchange by Toyota” sistemi ile müşterilerin otomobiller ile ilgili tüm beklenti ve ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Bu sistemle marka ayrımı olmaksızın otomobil alım ve satım işlemleri; Toyota Plazalar’da, ikinci elde de tek bir noktadan, kısa sürede ve güvenle gerçekleştiriliyor. 

Toyota Plazalar, ikinci el ile ilgili tüm beklentilerini karşılamak üzere tüm müşterilerini 24-25 Eylül cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek “İkinci El Şenliği’ne” bekliyor.