Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SEAT LEON VE IBİZA MODELLERİNDE YAZ SONUNA ÖZEL FIRSATLAR

SEAT sevilen modelleri Ibiza ve Leon’da yaz sonuna özel fiyat avantajları sunuyor.  31 Ağustos’a kadar devam edecek kampanyada, SEAT...

SEAT sevilen modelleri Ibiza ve Leon’da yaz sonuna özel fiyat avantajları sunuyor. 

31 Ağustos’a kadar devam edecek kampanyada, SEAT Leon’un Style donanıma sahip 1.2 TSI 110 HP versiyonu 58 bin 700 TL’den, Ibiza model ailesinin Reference donanım seviyesindeki 1.0 75 HP seçeneği 38 bin 900 TL tavsiye edilen anahtar teslim fiyatla alınabiliyor. 

SEAT’ın yaz sonuna özel avantajlı fiyat uygulamasıyla, Ibiza ve Leon modeller uygun koşullarda sunuluyor. 

Sınıfının en çok tercih edilen modellerinden Leon’da cazip avantajlar 
SEAT’ın başarılı model ailelerinden olan, çekici tasarımı, geniş motor seçenekleri ve yenilikçi teknolojisiyle öne çıkan Leon modelleri avantajlı fiyatlarla alınabiliyor. 
SEAT Leon’un Style donanıma sahip 1.2 TSI 110 HP versiyonu, 58 bin 700 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla sunulurken; 1.6 TDI 110 HP motor seçeneğine de, 69 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla sahip olunabiliyor. 

Ailenin verimli ve performanslı üyelerinden olan Aktif Silindir Teknolojisi’ne sahip 150 HP gücünde Leon 1.4 EcoTSI FR ACT DSG de 79 bin 500 TL başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla sunuluyor. 

Hem manuel, hem de DSG şanzımanla alınabilen seçenekleriyle düşük yakıt tüketimi ve sıra dışı çekiş gücü sağlayan Leon modelleri, çekici tasarımı, geniş motor seçenekleri, yenilikçi teknolojisi ve gelişmiş bilgi-eğlence sistemleriyle öne çıkıyor.  

Alırken de kullanırken de avantajlı: SEAT Ibiza 
SEAT’ın avantajlı fiyatlarla sunduğu bir diğer modeli ise Ibiza. Genç, dinamik tasarımı, verimli motor seçenekleri ve geliştirilmiş konfor öğeleriyle donatılan; alırken de kullanırken de ekonomisiyle fark yaratan Ibiza’nın Reference donanım seviyesindeki 1.0 75 HP versiyonu 38 bin 900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla sunuluyor. 

Ailenin bir başka verimli versiyonu; üç silindirli motor, 110 HP güç ve 200 Nm’lik tork değeriyle performansından ödün vermeden ekonomik bir sürüşü de garanti eden, Style donanım seviyesinde sunulan 5 kapı Ibiza 1.0 lt EcoTSI DSG kampanya süresince, 53 bin 900 TL tavsiye edilen anahtar teslim fiyatla alınabiliyor. 

Model, Start & Stop özelliği ile olağanüstü bir verimlilik sağlarken, 100 km’de ortalama 4,4 lt’lik yakıt tüketimi ve km’de 102 gr’lık CO2 salınımı değeriyle dikkat çekiyor.