Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AVRUPADAN ÖDÜLLÜ İSUZU CITIPORT İLE BUSWORLD İSTANBULDA

Avrupa otobüs sektörünün en eski ihtisas fuarı Busworld Kortrijk Europe işbirliği ile organize edilen Busworld Türkiye İstanbul 6. kez kapı...

Avrupa otobüs sektörünün en eski ihtisas fuarı Busworld Kortrijk Europe işbirliği ile organize edilen Busworld Türkiye İstanbul 6. kez kapılarını açtı. 

Kortrjik’te ECW (European Coach Week) yarışmasında uluslararası Büyük Jüri tarafından “Avrupa’nın En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü” ödülüne layık görülen Citiport ile gövde gösterisi yapan Anadolu Isuzu pek çok yerli ve yabancı sektör temsilcilerinin odak noktası oldu. 

Düzenlenen basın toplantısında konuşan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, Türkiye otomotiv pazarının 2015 yılında başlangıçtaki olumsuz tablonun aksine, iyi bir yıl geçirdiğini; Türkiye Otomotiv sektörünün yüzde 25 büyürken, Anadolu Isuzu’nun faaliyet gösterdiği ticari araç sektörünün yüzde 30 büyüdüğünü söyledi. 

Gelecek için umut veren ödüllerle dolu, iyi bir yıl geçirdiklerini sözlerine ekleyen Tuğrul Arıkan: “ Kazandığımız ödüller Citiport ile sınırlı kalmadı. 2015 yılında ödüllere doyduk. Brand Finance’in araştırmasına göre Türkiye’nin en değerli 100 markasından biriyiz. Bunun yanı sıra iletişim, çevre ve sosyal sorumluluk alanlarında da çeşitli ödüllerle başarımız tescillendi. 

Bu ödülleri sizlerle paylaşmak için standımızda onlar için de özel bir yer ayırdık. Sonuç olarak, gelecek için umut veren, ödüllerle dolu, iyi bir yıl geçirdik. Şimdi çabamız bu başarıları sürdürerek ve artırarak önümüzdeki yıllara taşımak olacak. Tüm Anadolu Isuzu bu hedef için kenetlendik, çalışmaya devam ediyoruz.” dedi. 

14- 17 Nisan 2016 tarihleri arasında ziyarete açık olacak fuara ödüllü Citiport, Citibus, Novociti, Visigo, Turkuaz ve Novo Lux otobüsleri ile katılan Anadolu Isuzu ziyaretçilerini 9 numaralı salonda ağırlıyor.  

CITIPORT: ECW’de ödül kazanan tek Türk otobüsü Toplu ulaşıma yeni bir soluk getiren 12 metrelik Citiport, Busworld Kortrijk Europe 2015 Otobüs Fuarı kapsamında düzenlenen ECW (European Coach Week) yarışmasında uluslararası Büyük Jüri tarafından Avrupa’nın “En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü” seçildi. 

Isuzu Citiport Toplu Ulaşım Otobüsleri kategorisinde büyük ödül için 5 araç ile yarıştı. İki gün süren yoğun inceleme ve testlerin ardından, Uluslararası Büyük Jüri, Citiport’u “Avrupa’nın En Konforlu ve Ergonomik Otobüsü” ödülüne layık gördü. 

Isuzu Citiport, geçen seneki Busworld organizasyonunda ödül kazanan tek Türk otobüsü olarak çok büyük bir başarıya imza atmış oldu. Citiport, şehiriçi ulaşım için sunduğu engelsiz ulaşım konsepti ile tüm engelli yolcular için kolay ve rahat ulaşım imkanı sağlıyor. 

Citiport’da tekerlekli sandalye kullanıcılarına ayrılan özel renkli alan, işitme engelliler için bilgi ekranları, görme kaybı olan yolcular için yüksek kontrast ve sesli bilgilendirme sistemleri ile hareket kabiliyeti düşük yolcular için kolay ulaşılabilir destek elemanları bulunuyor. Kneeling özelliği sayesinde araç yana doğru eğilerek engelli yolcuların kolay inip-binmesi sağlanıyor. 

Araç içerisinde maksimum 4,5 derece ile sınırlandırılan eğim sayesinde hareket kabiliyeti düşük yolcuların çok daha rahat seyahat etmeleri mümkün oluyor. Yolcuların araç içinde tutunmasını kolaylaştıran üçlü koruganlar ise segmentinde ilk kez Citiport’da kullanıldı.  

CITIBUS: Şehir içi ulaşım için akıllı seçim Anadolu Isuzu’nun 9 metrelik otobüsü, Citibus dar yollara sahip tarihi metropoller ve az nüfuslu yerlere hizmet sunan belediyeler için tasarlandı. 

Daha uzun otobüslerle karşılaştırıldığında Isuzu Citibus; düşük yatırım, operasyonel maliyet, yüksek çeviklik, manevra kabiliyeti ve optimum yolcu kapasitesi ile modern şehirlerin çağdaş ihtiyaçlarını en ideal çözümlere kavuşturuyor. Citibus, 2300 rpm’de 205 PS güç çıkışı sağlayan Euro 6 Cummins motorlu 2 kapılı versiyonunda 29 oturan, 53 ayakta ve 1 adet de engelli olmak üzere toplam 73 yolcu kapasitesine sahip.  

NOVOCITI: Çeviklik ve tasarruf sağlayacak kadar küçük, konfor ve çok yönlü kullanım sağlayacak kadar büyük Avrupa’daki en son trendlere paralel olarak, en son ihtiyaç ve beklentilere taze çözümler sunmak amacıyla dizayn edilen Novociti, Anadolu Isuzu mühendisleri tarafından gerçekleştirilen kapsamlı ve müşteri odaklı araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucu olarak ortaya çıktı. 

Sınıfının ilk engelli rampalı aracı Novociti; Euro 6 normlarında kalitesi dünyaca kabul edilen commonrail turbo dizel intercooler Isuzu motora sahip. Düşük yakıt ve bakım maliyetine sahip Novociti, şehiriçi taşımacılığında 7.5 metrelik uzunluğu ile üstün manevra kabiliyeti sağlar. 

VISIGO: Turizm Taşımacılığının ve Şehirlerarası Yolculuğun Konfor İkonu Modern çizgileri, özgün tasarımı ve ideal yolcu kapasitesi ile turizm ve şehirlerarası yolcu taşımacılığının amiral gemisi olan Isuzu Visigo, ön tavanda standart olarak yer alan panoramik tavan camıyla yolcuların daha aydınlık ve ferah bir yolculuk yapmasına olanak sağlıyor. Her koşulda otomatik açılıp kapanabilen perdesi sayesinde içeriye gelen gün ışığının istenen şekilde ayarlanmasını sağlıyor. 

Opsiyonlu olarak satışa sunulan üç bölmeli cam tavan ise tasarımda Anadolu Isuzu farkını ortaya koyuyor. Sınıfının en geniş ve en yüksek otobüsü olan Visigo’da ergonomi ve ferahlık ön planda yer alıyor. 

Yine segmentinde bir ilk olarak tam otomatik iklimlendirme (ısıtma ve soğutma) sistemini standart olarak sunan Visigo, 28,4 kW klima kapasitesi ve 38.270 kcal/h ısıtma kapasitesi ile hem yaz sıcağında hem kış soğuğunda konforlu bir yolculuk yapılmasına olanak sağlıyor. 

Güvenliğin ön planda tutulduğu otobüste, ön ve arka disk frenler, çift devreli otomatik ayarlı ABS'li tam havalı fren sistemi, yardımcı egzoz freni, motor odası yangın algılama ve ikaz sistemi ile yolculuk daha güvenli hale geliyor. 

Müşterilerin isteğine uygun 35+1, 37+1 ve 39+1 oturma opsiyonlarına sahip Visigo, özel olarak tasarlanan koltukları ve yolcu başına düşen daha fazla bagaj alanı ( 5.5m³) ile fark yaratıyor. Sürücünün rahatlıkla ulaşabileceği şekilde tasarlanan ergonomik ve oldukça estetik sürücü torpidosu, rezistanslı ve otomatik sürücü penceresi, ledli gündüz sürüş farları, ısıtmalı ve elektrik kontrollü aynaları ve sürücü kliması ile seyahatler Visigo kullanıcıları için çok daha konforlu. 

250 litrelik yakıt tankı kapasitesi ise tek seferde daha çok yakıt alarak kullanıcısına kolaylık sağlıyor Visigo’nun sektöre getirdiği yeniliklerden biri ise multimedya set. Multimedya set ile tek bir ekran üzerinde MP3, DVD, navigasyon ve yol bilgisayarı aynı anda kullanılabiliyor  

TURKUAZ: Orta mesafeli yolculuklar için ideal çözüm Isuzu otobüs ailesinin amiral gemis Turkuaz hem kullanıcısına hem de yolcularına yüksek düzeyde konfor sağlıyor. 

Turkuaz, büyük otobüs konfor ve güvenlik seviyesini yakalarken aynı zamanda bir minibüsün sağlayabileceği atikliği, ekonomiyi ve manevra kabiliyetini sunuyor. 33 koltuğa kadar çıkabilen değişik koltuk versiyonları bulunan Turkuaz Busworld İstanbul fuarında 21+1+1 yolcu kapasiteli ve 2+1 koltuk düzeni versiyonuyla yer aldı.  

NOVO LUX: Lüksü sevenlere 
Novo Lux, Euro 6 emisyon standardında 190 beygirlik Commonrail Turbo Diesel Intercooler Isuzu motora sahip. Güvenlik açısından bir çok yeniliğe sahip olan Novo ailesinin Novo Lux modeli ABS ve ASR fren sistemi standart olarak sunuluyor. Novo Lux otobüsler yüksek bagaj kapasitesi, geniş iç hacmi, sürüş konforu, düşük yakıt tüketimi ve işletme maliyetlerinin düşük olması nedeniyle tercih ediliyor.