Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

DOĞUŞ OTO SKODANIN TÜRKİYEDEKİ EN İYİ YETKİLİ SATICISI ÖDÜLÜNÜ ALDI

Skoda, Türkiye'de Yetkili Satıcı ağını sürekli olarak genişletirken hizmet kalitesini de ileriye taşımaya devam ediyor.  2013 yı...

Skoda, Türkiye'de Yetkili Satıcı ağını sürekli olarak genişletirken hizmet kalitesini de ileriye taşımaya devam ediyor. 

2013 yılında yeni konsepte geçmeye başlayan tüm Skoda Yetkili Satıcıları, aynı zamanda hem satış hem de servis alanında hizmet kalitelerini ileriye taşımaya başladılar. 

Türkiye ise, yeni konsepte geçiş konusunda dünyadaki en hızlı ülkelerin başında geldi. Bu yenilenmeyle birlikte Çek markanın her yıl düzenlediği "En İyi Yetkili Satıcı Ödülü" – “Best Dealer 2015” ise, hizmet kalitesini daha da ileriye götürüyor. 

Pazar payları, satış ve satış sonrası hizmetler alanında genel müşteri memnuniyeti, tekrarlı onarım derecesi, pazarlama puanı, distribütör ile uyumlu çalışma gibi kriterin değerlendirildiği organizasyonda, Skoda Türkiye'nin 2015'teki En İyi Yetkili Satıcı Ödülü'nü Doğuş Oto Pazarlama ve Ticaret A.Ş. kazandı. 

103 ülkenin en iyi yetkili satıcılarının katılımı ile Lizbon’da gerçekleştirilen organizasyonda, ödülü Doğuş Oto Genel Müdürü Zafer Başar aldı. Türkiye'de 34 Yetkili Satıcı arasında yapılan kapsamlı değerlendirmede ödülü kazanan Doğuş Oto, satış ve satış sonrası hizmetleriyle başarısını kanıtlamış oldu. 

İstanbul Esenyurt'ta 400 metrekarelik yenilenen konsepte sahip showroomu ve servis alanı ile faaliyet gösteren Doğuş Oto, 2016 yılında Maslak’ta açtığı 475 metrekarelik yeni showroom alanıyla da, Skoda kullanıcılarına en iyi hizmeti sunmaya devam ediyor.