Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CİTROENDE 20 AY SIFIR FAİZ FIRSATI

Kampanya Koşulları: Şubat ayından yukarıda belirtilen modeller için iki farklı seçenekte kredi kampanyası sunmakta. Müşterilerimiz aşağıd...

Kampanya Koşulları: Şubat ayından yukarıda belirtilen modeller için iki farklı seçenekte kredi kampanyası sunmakta. Müşterilerimiz aşağıdaki seçeneklerden yalnızca birinden faydalanabileceklerdir. 

 %0.89 Faizli Kredi Kampanyası: 
C5 Tourer ve DS3 Racing Modelleri Hariç,Binek araçlar  için kampanyada vade ve tutar sınırı bulunmamakta olup Şubat ayındaki bütün perakende kampanyaları ile birlikte kullanılabilir. 

2014 ve 2015 Model Yılı Citroen Jumper L4H2 Versiyonları, 2015 Model Yılı Nemo Panelvan ve 2015 Model Yılı Berlingo Panelvan Modelleri Hariç,Ticari araçlar için kampanyada vade sınırı bulunmamakta olup tutar sınırı araç nihai fatura bedelinin %70’i olup şubat ayındaki bütün perakende kampanyaları ile birlikte kullanılabilecektir. 

 %0 Faizli Kredi Kampanyası: Aşağıda belirtilen 3 farklı ve vade tutarda sağlanmaktadır. - 20.000 TL 20 ay %0 Faiz - 18.000 TL 24 ay %0 Faiz - 12.000 TL 36 ay %0 Faiz %0 faizli kredi kampanyamız Şubat ayındaki bütün perakende kampanyaları ile birlikte kullanılabilir. 

Yukarıda belirtilen tutarlar ve vadelerin dışında kalan (altındaki veya üstündeki) kredi kullanımlarında %0.89 kredi seçeneği geçerlidir. Faiz seçeneği CITROEN FINANS tarafından sağlanmaktadır. 

Hiç yorum yok