Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW 2-SERİSİ GRAN TOURER HAZİRANDA SATIŞTA

BMW, 2-Serisi Active Tourer’dan sonra Gran Tourer’ı da tanıtmaya hazırlanıyor.  Cenevre otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak olan o...

BMW, 2-Serisi Active Tourer’dan sonra Gran Tourer’ı da tanıtmaya hazırlanıyor. 

Cenevre otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak olan otomobil, cömert kabiniyle dikkat çekecek. 4556 mm uzunluk, 1800 mm genişlik ve 1608 mm yükseklikle kompakt boyutlarına rağmen 645 lt bagaj hacmi sunabilen otomobil, bagaj hacmini önce 805 lt’ye daha sonra ise arka koltukları tamamen yatırarak 1905 lt’ye kadar yükseltebiliyor. 
Arka koltuklar kayar yapıda olduğu için maksimum değişkenliğe sahip olan 2-Serisi Gran Tourer, en arka sırada çocuk koltukları da sunuyor. En arka sıra koltuklara yer açmak için Active Tourer’a oranla 11 cm uzatılan aks aralığı, kabinin de daha geniş ve ferah olmasına yol açıyor. 

Yeni geliştirilen üç ve dört silindirli beş adet motora sahip olacak olan Gran Tourer, 116’dan 192 HP’ye kadar güç aralığı sunuyor. Bu motorların yakıt tüketimleriyse 3.9 lt/100 km ile 6.4 lt/100 km arasında değişiyor. 

Premium kompakt sınıfta ilk olan birçok özelliğe sahip olan Gran Tourer’ın 220d xDrive modelinde dört tekerlekten çekiş de mevcut. Performans anlamında da şimdilik en hızlı Gran Tourer olan 220d xDrive, 0-100 km/s hızlanmasını 7.6 sn’de tamamlayabiliyor. Yeni BMW 2-Serisi Gran Tourer’ın Avrupa satışlarına haziran ayında başlanması planlanıyor.automagg

Hiç yorum yok