Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HEDEF FİLO İLE AVANTAJLI FİLO KİRALAMA HİZMETLERİ

Hedef Filo ile Avantajlı Filo Kiralama Hizmetleri Küçük, büyük ya da orta ölçekli tüm işletmelerde araç satın almak yerine filo kiralamanın...

Hedef Filo ile Avantajlı Filo Kiralama Hizmetleri Küçük, büyük ya da orta ölçekli tüm işletmelerde araç satın almak yerine filo kiralamanın çok daha avantajlı olduğu bilinen bir gerçek. 

Filo kiralama hizmetini araştırırken her açıdan avantajlı duruma düşen firmalar, ortaklarının onlara sundukları hizmetlere göre seçimlerini gerçekleştiriyor. Hedef Filo, bu konuda Türkiye genelinde başarısı kanıtlanmış ve filo kiralama fiyatlarında en avantajlı seçeneklerini sunan çözüm ortağı olarak listenin en başında yerini alıyor. 

Araç takibi 
Uzun dönemli filo kiralamanın şirketler için en çekici özelliği, fazla sayıda araç takibinin sorumluluğundan kurtulmaktır. Hedef Filo’nun uzman kadrosu ve güvenilir sistemi, araç takibi konusunda ortaklarını asla yormuyor ve başarılı bir takip süreci yönetiyor. Periyodik bakımlar ve onarım konusunda tam destek alacağınız Hedef Filo, zaman ve enerji tasarrufu sağlıyor. 

Firma ortaklığı ve çözümler 
Profesyonellerden yardım almak için yola koyulurken size birçok seçenek sunan firmalarla yapacağınız ortaklıkların sandığınızdan çok daha fazla kâr sağlayacağını unutmayın. Hedef Filo’nun hizmet yelpazesinde her bütçeye uygun seçenekler bulmak mümkün. Ödeme kolaylıkları, araç bakım, onarım ve araç iadesi durumunda alınacak önlemler, her şeyin yolunda gittiği bir süreç ve güvenilir bir platform yaratan tutarlılıkla karşılaşacaksınız. 

Filo kiralama kampanyaları 
Filo kiralama kampanyalarıyla, Hedef Filo her zaman kolaylıklar sunan ve güvenilirliğini asla yitirmeyen bir marka. Herkesin kendi şartlarına özel ihtiyaçlarını dinleyen ve çözümler üreten profesyonel Hedef Filo ekibi, uzun dönem filo kiralama konusunda Türkiye’de öncü bir rol oynuyor.

Hiç yorum yok