Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAZDA6 RJC YILIN OTOMOBİLİ ÖDÜLÜ’NÜ KAZANDI

Mazda Motor Corporation, yaptığı açıklama ile Mazda6’nın, Japon otomotiv gazetecileri ve eleştirmenlerinin oluşturduğu kar gütmeyen bir org...

Mazda Motor Corporation, yaptığı açıklama ile Mazda6’nın, Japon otomotiv gazetecileri ve eleştirmenlerinin oluşturduğu kar gütmeyen bir organizasyon olan Otomotiv Araştırmacıları ve Gazetecileri Konferansı’nın (RJC) 2014 Yılın Otomobili Ödülü’nü kazandığını duyurdu. 

Mazda6, Mazda’nın yeni nesil teknolojileri bütünü olan SKYACTIV ve yeni tasarım teması olan KODO’nun amiral gemisi niteliğini taşıyor. 

Sahip olduğu yüksek verimli ve güçlü SKYACTIV-G yeni nesil benzinli ve çevre dostu SKYACTIV-D dizel motorlarla Mazda6 heyecan verici sürüş dinamikleri ve yüksek sürüş konforu sunuyor. 2012 Kasım’ında yapılan global lansmanından beri Mazda6 satışları yüksek seviyesini koruyor. 

Mazda6, Ekim 2013 sonu itibarıyla toplamda 24,000 adet sipariş alarak yıllık 12,000 olarak verilen yıllık satış tahminlerini ikiye katladı. 

Bu yılki RJC Yılın Otomobili yarışmasına, global lansmanları 1 Kasım 2012 ile 31 Ekim 2013 tarihleri arasında yapılan seri üretim modeller katılabiliyor. 

Bu ödül, Mazda’nın kazandığı altıncı RJC Yılın Otomobili ödülü oldu. Bu ödülü son kazanan Mazda modeli, 2007’de Mazda2 idi.

Hiç yorum yok