Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES-BENZ SPRİNTER SUPER SİNGLE ROADSHOW

Mercedes-Benz müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla düzenlediği organizasyonlara devam ediyor.    Bu kapsamda 02 Temmuz’12 T...

Mercedes-Benz müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla düzenlediği organizasyonlara devam ediyor. 
 
Bu kapsamda 02 Temmuz’12 Tarihinden itibaren tüm Türkiye’yi kapsayacak bir tanıtım turuna çıkıyor. 

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, Sprinter marka minibüslerinin Super Single modellerini müşterileri ile tanıştıracak. Müşterilerin, satış, filo satış, satış sonrası hizmetler, araçlar ve ödeme kolaylıkları ile ilgili talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalar yapan Mercedes-Benz Türk, etkin hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor. 

Düzenlenecek Super Single Roadshow organizasyonu sırasında; Mercedes-Benz Sprinter 16+1 personel, 16+1 bagajlı personel, 19+1 personel ve 22+1 öğrenci servisi modelleriyle, Vito 8+1 minibüs araçları müşterilerin daha yakından inceleyebilmeleri ve araçlar hakkında sorularını giderebilmeleri için beğenilerine sunacak. 

Super Single Roadshow’un ilk beş etap yer ve tarihleri 
1. Etap 02-04 Temmuz 2012 –Antalya 
2. Etap 05-07 Temmuz 2012- Muğla 
3. Etap 09-11 Temmuz 2012-İzmir-Manisa-Aydın 
4. Etap 12-14 Temmuz 2012- Balıkesir-Çanakkale 
5. Etap 16-18 Temmuz 2012-Bursa-Yalova 

Mercedes-Benz hafif ticari araç kampanyaları Mercedes-Benz Türk, sektörün vazgeçilmezi olan hafif ticari araçları Sprinter için sunduğu Temmuz ayina özel kampanya çerçevesinde müşterilerine çok cazip koşullar ve %0,79 sabit faiz finansman imkânı sunuyor. 

Ayrıca geliri mevsimsel olarak değişen okul ve turizm sektörleri için Mercedes-Benz Finansman Türk’ten ödeme vadesi boyunca Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında ödemesiz mevsimsel ödeme seçenekleri, ayrıca yeni araç sigorta hizmeti de Mercedes-Benz Sigortacılık Hizmetleri vasıtasıyla müşterilerimize sunulmaktadır.

Müsterilerinin 2. el araçları binici fiyatlarıyla yine Mercedes-Benz Taşıt Ticaret tarafından değerlendiriliyor. 

Ayrıca Mercedes-Benz Finansman Türk, 2. el araç müşterilerine özel 0,79% faiz kampanyası sunuyor.http://blog.mercedes-benz.com.tr/super-single-roadshow/