Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Toyota Finans ile herkes Toyota sahibi olacak

Toyotadan yapılan yazılı açıklama göre;Temmuz ayı boyunca 6 bin TL’ye varan indirimler sunan Toyota, yüzde 0,79 faizli kredi ve “şimdi al Ar...

Toyotadan yapılan yazılı açıklama göre;Temmuz ayı boyunca 6 bin TL’ye varan indirimler sunan Toyota, yüzde 0,79 faizli kredi ve “şimdi al Aralık ayında ödemeye başla” fırsatlarını müşterilerle buluştururken dosya masrafını da karşılıyor. 25 bin 700 TL’den başlayan fiyatlara sahip Toyota modelleri, Toyota Finans Sistemi kapsamında esnek ödeme avantajlarıyla da sunuluyor.

6 bin TL’ye varan çok özel indirimler
Temmuz ayı boyunca Toyota Plazaları ziyaret edenler 6 bin TL’ye varan çok özel indirimlerden yararlanabilecek. Küçük sınıfın sevilen üyesi Yaris 25 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla sunulurken, yenilenerek “Hızlı, Cesur, Asi” kimliğiyle öne çıkan Toyota’nın gözde hatchback modeli Auris 34 bin TL’den, dinamik tasarımı ve geliştirilen donanım özellikleriyle yenilenen Corolla 35 bin 500 TL’den ve prestijli duruşu ile D segmentinin önemli oyuncularından olan Toyota Avensis 47 bin 850 TL’den başlayan fiyatlarla Toyota Plazalarda.

500 TL’den başlayan taksitler
Toyota Finans Sistemiyle sunulan cazip ödeme koşullarıyla Toyota sahibi olmak çok kolay. Temmuz ayında Toyota Plazaları ziyaret edenler 5 bin TL peşin 500 TL taksitle Yaris, 6 bin TL peşin 600 TL taksitle Auris, 7 bin TL peşin 700 TL taksitle Corolla, 8 bin TL peşin 800 TL taksitle Verso ve 9 bin TL peşin 900 TL taksitle Avensis alabilecek.

Herkesi Toyota sahibi yapacak sistem
Kişiye özel finansal çözümler sunan Toyota Finans Sistemiyle bütün işlemler tek merkez olarak sadece Toyota Plazalardan yaklaşık 30 dakika gibi kısa bir sürede gerçekleştirilecek. Esnek ödeme, düşük faiz oranları, ödeme erteleme, alternatif taksit ve balon ödeme gibi pek çok hizmeti müşterilerin ihtiyacına göre şekillendiren “Toyota Finans Sistemi” ile Toyota sahibi olmak artık çok kolay. Toyota Plazalara gelenler aylık 50 TL fark ile otomatik vites, aylık 100 TL fark ile dizel versiyon, aylık 50-100 TL fark ile bir üst versiyon tercihi yapabilecek.

Daha fazla detayı toyota web sitesinde bulabilirsiniz

Hiç yorum yok