Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

RENAULT TİCARİ ARAÇ KONVOYU 22 ŞEHRİ GEZİYOR

24 Temmuz’a kadar devam edecek olan roadshow’da Yeni Renault Master ve diğer ticari araçların tanıtımı için, 22 ilde 28 farklı noktada etkin...

24 Temmuz’a kadar devam edecek olan roadshow’da Yeni Renault Master ve diğer ticari araçların tanıtımı için, 22 ilde 28 farklı noktada etkinlikler düzenlenecek.

Edirne’den başlayacak roadshow sırasıyla Lüleburgaz, Çorlu, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, İnegöl, Bursa, Balıkesir, İzmir, Aydın, Denizli, Konya, Mersin, Adana, Gaziantep, Kayseri, Ankara, Samsun, Trabzon, Rize, Erzurum ve Van şehirlerini dolaşacak.

Etkinlik süresince, sadece roadshow düzenlenen illerde değil, Türkiye genelinde tüm Renault Yetkili Satıcıları’na başvuranlar, Renault Ticari Araçlar ile test sürüşü yapma imkanı yakalayacak. Roadshow olan illerde test sürüşünün yanı sıra katılımcılara çeşitli hediyeler ve Yeni Master’a özel 1500 TL indirim sunulacak.

Renault Ticari Araçlar roadshow’una eşlik edecek olan Best FM DJ’i Cem Arslan, etkinlik alanlarında radyodan canlı yayın yaparak ulusal çapta bir iletişim sağlayacak.

Daha fazla detay renault web sitesi ve renault yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok