Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Renault'tan 2008'de 8 yeni ürün

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Türkiye'de 2007 yılında 1 milyon araç üretildiğini ve bunun 800 bininin ihraç edildiğini hatırl...

Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Türkiye'de 2007 yılında 1 milyon araç üretildiğini ve bunun 800 bininin ihraç edildiğini hatırlatarak, ''Bu çok önemli bir olay'' dedi.
Aybar, Renault ile Total'ın ortaklaşa yürüttüğü ve çocuklara yol güvenliğinin anlatıldığı ''Sokakta İlk Adımlar'' projesinin tanıtımı için geldiği Mersin'de yaptığı açıklamada, Türkiye'nin otomotiv sektöründe her geçen gün önemli çalışmaların altına imza atmaya başladığını ve böylelikle dünya genelinde adından söz ettirmeye başladığını söyledi.
Yeniliklerin Clio Granto ile süreceğine dikkati çeken Aybar, şöyle devam etti:'Dacia otomotivin 2 yeni ürünü Türkiye’ye geliyor. Birisi HB Sandeo, önümüzdeki ay başında tanıtılacak. Diğeri ise Dacia pikap modeli. Yeni bir Kango’muz da var. Bu araç konforlu ve ticari bir araç olacak. Renault sevenlere ticari bir araçta nasıl bir konfor yakalandığını göstereceğiz.' Sonbaharda yeni bir 4x4 modelinin geleceğini ifade eden Aybar, 'Netice itibariyle büyük yenilikler Türk halkına geliyor. Bütün Renault severler bizi izlemeye devam etsin' diye konuştu. Renault’un ürettiği ürünlerdeki sağlamlık ve yol güvenliğine yapmış olduğu yatırımların yanı sıra çevreci otomobilleriyle de dünya standartlarında üretim gerçekleştirdiklerini vurgulayan Aybar, 2008 yılının Renault için çok önemli bir yıl olacağını kaydetti. BURSA’DAKİ FABRİKA BÜYÜYOR- Aybar, 2008 yılında yatırımlarının da süreceğine işaret ederek, şöyle konuştu: 'Bursa’daki fabrikamız 360 bin adet kapasiteye çıkıyor. Kapasiteyi devamlı dolu tutacağız. Bu devamlı yeni modelleri, yeni gelişimleri Türkiye yaşayacak anlamına geliyor. Renault Türkiye’de çok benimsenmiş, çok iyi bilinen en iyi tanınan marka. 40 yıllık geçmişi var. İki büyük ortağın birlikte hareket ettiği teşebbüs. Bir tarafta Oyak bir tarafta Renault. Kurumsal nitelikteki bu iki ortağın aralarındaki çok etkin ve verimli bağ, Türkiye’de büyük bir teşkilatı ortaya getirdi. Dolayısıyla bunun getirdiği ürün yelpazesi ve şebeke, yani yetkili satıcılar sistemi ve satış servis ağı çok ciddi bir başarıyı beraberinde getirdi. Nitekim 10 yıl üst üste binek otomotivde açık ara lider olduk. Bu yıl 11’nci yılı yaşıyoruz. Yine açık ara lider olarak kapatacağımızdan eminiz.' Türkiye’deki mevcut şartların hüküm sürmesi halinde işçinin verimliliği ve teknoloji açısından yaptıkları yeniliklerle 'olağanüstü performans ve başarı' beklediklerini dile getiren Aybar, Türkiye’nin otomotiv sektöründe daha da ilerlemesinin beklendiğini vurguladı.

Hiç yorum yok