Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kâmil Koç Ekonomik Seyahat Paketleri

Türkiye'de Bir İlk: Ekonomik Seyahat Paketleri Kâmil Koç’ta! Sık veya grup seyahat edenler Kâmil Koç’un 4’lü, 6’lı ve 8’li özel indiri...

Türkiye'de Bir İlk: Ekonomik Seyahat Paketleri Kâmil Koç’ta! Sık veya grup seyahat edenler Kâmil Koç’un 4’lü, 6’lı ve 8’li özel indirim paketleriyle daha ekonomik yolculuk ediyor! 

Siz de size özel seyahat paketini seçin, belirli hatlarda geçerli %25’e varan indirimlerle yolculuk edin Seyahat paketleri sadece kamilkoc.com.tr ve mobil bilet satış platformlarından satın alınabilir. 

Satın alınan paket sadece kamilkoc.com.tr’den ve mobil bilet satış kanalları aracılığıyla bilete dönüştürülebilir. Seçilen hat üzerinden; 4’lü seyahat paketinde %15, 6’lı pakette %20, 8’li pakette %25 indirim kazanır. 

4’lü pakette 4 defa, 6’lı pakette 6 defa ve 8’li pakette 8 defa seyahat etme hakkı bulunmaktadır. İndirimli paket kampanyası aşağıdaki seferler arasına geçerlidir. 

Antalya - Isparta / Isparta – Antalya ,Ankara – Kırşehir / Kırşehir – Ankara, Bursa – Bandırma / Bandırma – Bursa , Bursa – İstanbul / İstanbul – Bursa, Zonguldak – Ankara / Ankara – Zonguldak Zonguldak – İstanbul / İstanbul - Zonguldak 

Paketlerin kullanım süresi 4’lü paket için 30 gün, 6’lı paket için 45 gün, 8’li paket için 60 gündür. Bu süre zarfında kullanılmayan paketler geçerliliğini yitirecektir. Paket satın alma işleminin ardından satın alınan pakete özel PNR kodu verilir. 

Verilen PNR kodu satın alınan paketteki seyahat adedi kadar kullanılabilir. PNR kodlarını bilete dönüştürmek için kamilkoc.com.tr ve mobil platformlar üzerinden sefer ve koltuk seçim işlemleri yapıldıktan sonra ödeme ekranında yer alan “PNR Kodu ile öde” sekmesine PNR kodu girilmesi gerekir. 

Her hangi bir kullanım yapılmayan seyahat paketi kullanım süresi dolmadan iade edebilir. Paketten herhangi bir seyahat gerçekleştirilmesi hâlinde paket iptali yapılmaz. Paket özelinde seçilen güzergâh satın alma işlemi sonrasında değiştirilemez. 

Paket satın alma işleminde girilen ad/soyad/GSM ve e-posta bilgileri bilet satın alma aşamasında değiştirilemez. Paket alımında kullanılan ad/soyad/GSM ve e-posta bilgileri ile bilet düzenlenir. 

Paket dâhilinde hak kazanılan seyahatler aynı otobüste/seferde ya da farklı otobüslerde/seferlerde kullanabilir. Kampanyadan Yolkart üyeleri faydalanabilir. 

Yolkart üyeleri, Yolkart sayfasında bulunan “kampanya kodlarım” sekmesinden de PNR kodlarına erişebilir. Bir Yolkart üyesi en fazla 3 seyahat paketi satın alabilir. Paket kampanyasından Yolkart puanı kazanılamaz. Paket satın alırken sefer ve sefer saati seçimi yapma zorunluluğu yoktur.