Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ENTERPRİSE ARAÇ KİRALAYANLARA ANADOLUJET UÇAK BİLETİ HEDİYE

15 Hazirana kadar Enterprise'den ayrı ayrı 2 kere 2 gün ve üstü araç kiralayan herkese Anadolu Jet uçak bileti hediye!  Kampanya...

15 Hazirana kadar Enterprise'den ayrı ayrı 2 kere 2 gün ve üstü araç kiralayan herkese Anadolu Jet uçak bileti hediye! 

Kampanya, 25.03.16-15.06.16 tarihleri arasında Enterprise'nin tüm ofislerinden minimum 2 gün ve üzeri 2 kez kiralama yapmış müşteriler için geçerlidir. 

25 Mart-15 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirecekleri gidiş-dönüş uçuşlarda geçerli olacak 70 TL indirim kazanacaklardır. Kiralamalar arasında en az 1 gün olmalıdır. Her müşteri istediği kadar faydalanabilir. Kiralamanın enterprise.com.tr, çağrı merkezi, ofis üzerinden herhangi bir başka kampanya ile birleştirilmeden yapılması gerekir. 

Anadolujet kampanyası üzerinden kiralama yapan müşterilerde kampanyadan faydalanabilir. Kampanya kapsamında kiralama şartlarını yerine getiren müşteriler www.anadolujet.com.tr sayfasında kullanılmak üzere 70 TL tutarında indirim kodu kazanırlar.

İndirim kodunun merkezrez@enterprise.com.tr adresine kiralama bilgileri mail atılarak öğrenilmesi gerekmektedir. Her kod yalnızca bir kez kullanılabilir. Biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılamaz. Kampanya kapsamında Enterprise genel kiralama koşulları esastır.