Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MAKYAJLI TOYOTA AURİS CENEVRE AUTOSHOWDA TANITILACAK

Toyota, kompakt sınıftaki modelini 2015 yılı için yeniliyor. Toyota, 2012 yılında Türkiye’de satışa sunduğu ikinci nesil Auris Cenevre’de ...

Toyota, kompakt sınıftaki modelini 2015 yılı için yeniliyor. Toyota, 2012 yılında Türkiye’de satışa sunduğu ikinci nesil Auris Cenevre’de makyajlanan yüzüyle sahneye çıkacak. 

Far tasarımı keskinleştirilen Auris’in radyatör ızgarası da yenilendi. Ön tamponu da elden geçirilen Auris’in arka kısmındaki değişimler ise ön kısma göre daha sınırlı. Daha derli toplu ve parlak siyah detaylar ile zenginleştirilen kabinde artık klasikleşen saatin de dijital saatin yeri değiştirilmiş. 

Havalandırmaların değiştirildiği iç mekânda yeni döşeme seçenekleri de sunuluyor. Toyota, görsel makyajla birlikte “yeni ve geliştirilmiş” benzinli ve dizel motorların yanı sıra hibrit versiyonu da sunmaya devam edecek. 
Kabinde de dış tasarımda olduğu gibi küçük değişiklikler yapılmış. Yenilenen Auris’in model gamına da üçüncü bir model daha eklenecek. Hatchback ve station wagon gövde seçeneklerinin yanı sıra sürüş yüksekliği artırılmış bir model daha yıl sonuna doğru satışa sunulacak. 

Henüz netleşmese de Auris Cross adı ile tanıtılması beklenen otomobilde opsiyonel olarak dört tekerlekten çekiş sistemi de sunulacak.akşam

Hiç yorum yok