Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ALFA ROMEO GİULİETTA COLLEZİONE NİSANDA SATIŞTA

Alfa Romeo kompakt hatchback modeli Giulietta için özel bir seri hazırladı. Collezione adı verilen model Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtıl...

Alfa Romeo kompakt hatchback modeli Giulietta için özel bir seri hazırladı. Collezione adı verilen model Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak. 

Yeni sis farları, 17 inç özel jantları, tamamen siyah kaplanabilen tavan opsiyonu gibi görsel öğelerle dikkat çeken araç iç mekanında iki renkli deri koltuklar, kontrast dikişler ve saten-krom detaylara sahip. 

Deri kaplı direksiyon simidi, otomatik karar dikiz aynası, çift bölgeli klima gibi donanımları olan Giulietta Collezione’un 5 veya 6,5 inç lik Uconnect bilgi-eğlence sistemi bulunuyor. 

Yani Alfa Romeo Giulietta Collezione beş farklı motor seçeneğine sahip. 120 hp güç üreten 1.6 litre JTDM, 150 hp lik 2.0 litre Multijet JTDM, 175 hp 2.0 litre JTDM dizel seçenekleri mevcut. 2 farklı benzinli motor seçeneği ise 1.4 MultiAir motor üzerine 120 ve 170 hp güç yüklenmesi ile oluşturulmuş. 2015 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak araba Nisan ayında Avrupa’da satışa sunulacak.

Hiç yorum yok