Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİLENEN HONDA CR-V BAHARDA SATIŞTA

Honda, başarılı kompakt SUV’u CR-V’nin detayları belli oldu. Bahar aylarında Avrupa’da satışa sunulacak olan olan CR-V’de en büyük değişim ...

Honda, başarılı kompakt SUV’u CR-V’nin detayları belli oldu. Bahar aylarında Avrupa’da satışa sunulacak olan olan CR-V’de en büyük değişim motor gamında oldu. 

2.2 lt’lik dizel motor seçeneğinin yerini artık yeni 1.6 lt dizel ünite aldı. Euro6 normlarını karşılayabilen yeni motor 158 bg güç ve 350 NM tork üretebiliyor. Bu motor artık dokuz ileri otomatik şanzıman ile birlikte görev yapacak. Bu değişim otomobilin yakı tüketimine de yansımış. 

4.9 lt/100 km olarak açıklanan CR-V’nin CO2 emisyonu ise 129 g/km. Yine 1.6 lt olan ve güncel modelde de kullanılan 120 bg gücündeki dizel ünite ise yeni motor gamı içerisinde de yerini koruyor. 
Altı ileri manuel ve önden çekişli olarak satılacak olan bu motorla birlikte dizel motor satışları Avrupa satışlarının yüzde 60’ını oluşturacak. Benzinli seçenek olarak ise 2.0 lt ünite sunuluyor. 155 bg güç üreten bu motor altı ileri manuel şanzıman ve önden çekiş ile birlikte 7.2 lt/100 km ortalama yakıt tüketimine sahip. 

Honda, yeni CR-V’nin daha iyi bir sürüşe sahip olabilmesi için yürüyen aksamında da değişiklikler yapılmış. Amortisör ve süspansiyon geometrisinde yapılan değişiklikler ile ön ve arka iz genişliği 15 mm artmış. Kamber açısında da meydana gelen yarım derecelik artış da yol tutuşa katkıda bulunuyor. 

 2015 CR-V’de, Honda yeni bir bilgi eğlence sistemi de sunuyor. Bluetooth bağlantısına sahip olan sistem, internete bağlanabiliyor ve içerisinde navigasyon ile geri görüş kamerasını barındırıyor.akşam


Hiç yorum yok