Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ MAZDA CX-3 YAKINDA SATIŞTA

Şehir içinde kullanmak ve şehir dışında dolaşmak için mükemmel olan bu kompakt crossover, benzersiz ve şık KODO tasarımı ile yenilikçi SKYA...

Şehir içinde kullanmak ve şehir dışında dolaşmak için mükemmel olan bu kompakt crossover, benzersiz ve şık KODO tasarımı ile yenilikçi SKYACTIV Teknolojisini, yaşam tarzınıza uyacak şekilde konfor ve kullanışlılık ile birleştiriyor. 

Nereye giderseniz gidin, kendinizi otomobille bir hissetmenizi sağlayan ideal sürüş konumunu, direksiyon hakimiyetini ve kontrolü çok seveceksiniz. Yenilikçi MZD-Connect ile tüm müzik, telefon, uydu navigasyon ve otomobil ayarlarınızın kontrolü parmaklarınızın ucunda ve çok kolay. 

Ödüllü SKYACTIV Teknolojisi sayesinde, otomobilin olağanüstü performansından ödün vermeksizin yakıt verimliliğinin ve düşük emisyonların sunduğu avantajlardan yararlanacaksınız. 
Cesur, yalın ama dolu dizgin olan dinamik yepyeni Mazda CX-3 alışılmışa meydan okuyor ve sürüş deneyiminde son nokta için yeni bir standart belirliyor.  Dünyanın en yüksek sıkıştırma oranları, yeni şanzımanlar ve hafif tasarımlar bu uygulamanın sonuçları. Yeni nesil mazda otomobilleri, mümkün olabilecek en üst düzeyde tasarruflu araçlardır. Ayrıca, tam da bir Mazda'dan bekleyeceğiniz gibi, yaşattıkları sürüş deneyimi heyecan verici boyutlarda olmaya devam edecek


Hiç yorum yok