Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SKODA AĞUSTOS KAMPANYASINDA 2500 TL YE VARAN İNDİRİM

Skoda, ağustos ayı boyunca Rapid Spaceback’e özel fiyat avantajıyla sahip olma imkanı sunarken; Superb, Yeti ve Rapid’te de takas kolaylığı...

Skoda, ağustos ayı boyunca Rapid Spaceback’e özel fiyat avantajıyla sahip olma imkanı sunarken; Superb, Yeti ve Rapid’te de takas kolaylığı sağlıyor. 

Çek üreticinin tüm modellerine ise 36 aya kadar uygun kredi seçenekleri ile sahip olmak mümkün. Yeni Rapid Spaceback, ağustos ayına özel olarak 2500 TL’lik indirimle 41 bin 400 TL’den başlayan fiyat avantajıyla satılıyor. 

Bu fırsatı yakalamak isteyenler, beş farklı güçteki motor ve iki farklı donanım paketi seçeneğiyle Rapid Spaceback’e sahip olabiliyor. Kampanyada Superb de özel fırsatlarla sunuluyor. Superb’ün tüm motor seçenekleri, 2000 TL’lik takas avantajına sahip olacak. 

Türkiye pazarına özel olarak 1.6 TDI dizel motor ve DSG otomatik şanzıman özelliğiyle üretilip satışa sunulan Yeti, ağustos ayına özel 2000 TL takas desteği ile satılıyor. Skoda’nın yeni tasarım anlayışını sergilendiği ilk modeli olan Rapid Sedan’a ise ağustos ayına özel 1000 TL takas desteği ile sahip olmak mümkün. 

Yüce Auto Skoda’nın, Skoda Finans–VDF işbirliğiyle başlattığı kampanya çerçevesinde ise Skoda’nın tüm modellerinde 36 aya kadar yüzde 0.99 faizli kredi seçenekleri yer alıyor.

Hiç yorum yok