Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Subaru'nun üreticisi Fuji Heavy Industries, Türkiye'de Subaru distribütörü Bayraktar Holding'e ortak oldu.

Japonya'nın uçak ve otomobil sanayinde en büyük teknoloji üreticilerinden biri olan Fuji Heavy Industries, Nisan 2008 itibariyle imzalan...

Japonya'nın uçak ve otomobil sanayinde en büyük teknoloji üreticilerinden biri olan Fuji Heavy Industries, Nisan 2008 itibariyle imzalanan anlaşma uyarınca Subaru markalı araçların satış ve pazarlamasını gerçekleştiren Bayraktar Holding kuruluşu Baytur'un yüzde 10 hissesine sahip oldu.

Bayraktar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, anlaşmayı değerlendirirken şunları söyledi:
"Fuji Heavy Industries ile 13 yıldır sürdürdüğümüz başarılı işbirliği bu anlaşma sonucunda yepyeni bir evreye giriyor. Böylesi bir dünya devi ile ortak olmak bize büyük gurur ve mutluluk veriyor, ancak bu ortaklık bize yaşattığı gururun çok daha ötesinde özel bir anlam ve öneme sahip. Fuji Heavy Industries bu ortaklık ile yalnızca Bayraktar Holding'e, onun iş yapış biçimine ve felsefesine duyduğu inanç ve güveni göstermekle kalmıyor, aynı zamanda Türkiye'nin giderek tüm dünya tarafından benimsenen bölgesel liderlik konusundaki iddiasına da yeni ve önemli bir kanıt daha kazandırıyor. Türkiye dünyanın en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri ve global bir oyuncu olarak arenada yer almaya çoktan hazır. Uluslararası ortaklıklar bu vizyonu hayata geçirme yolunda Türkiye'ye çok önemli açılımlar sağlayacak. Bu işbirliğinin de en yakın gelecekte yeni ve çok daha büyük, stratejik işbirliklerine yol açması en büyük temennimiz. Biz kendi adımıza bunun için elimizden geleni yapmaya hazırız."

"TÜRKİYE EN HIZLI GELİŞEN SUBARU PAZARLARI ARASINDA"
Fuji Heavy Industries adına açıklama yapan Subaru Başkan Yardımcısı Masatsugu Nagato ise bu ortaklık anlaşması ile uzun yıllardır sürdürülen işbirliğinde yeni bir dönemin başladığını belirtti. Nagato, sözlerine şöyle devam etti:
"Büyüme hedeflerimiz içinde Avrupa önemli bir yer tutuyor. Bu nedenle Avrupa'da hızlı büyüyen pazarlara özel önem veriyoruz. Türkiye, pazar dinamiği nedeni ile bizim için oldukça cazip bir ülke. Ortaklık kararımızda Bayraktar Holding ile yıllardır uyumlu ve başarılı çalışmalara imza atmamızın da etkisi büyük. Önümüzdeki dönemde de başarılı çalışmalarımızın devam etmesi en büyük arzumuz."

Subaru'nun Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Ülkelerinden Sorumlu Genel Müdürü Hiroshi Gonoi de yaptığı konuşmada, "Türkiye, son 5 yıldır Avrupa'da en hızlı büyüyen ülkelerden biri. Bu nedenle, Türkiye'deki ortaklığımız bizim için çok değerli ve heyecan verici. Yeni dönemde Türkiye'yi Avrupa'nın en hızlı gelişen Subaru pazarları arasında
görmeyi istiyoruz. Hem Türkiye'ye hem de Bayraktar Holding'e bu konuda güvenimiz sonsuz" dedi.haber7

Hiç yorum yok