Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Stellantis Türkiye Parça ve Servisler’den Lastik Değişim Kampanyası

Yetkili servis noktalarında güvenilir hizmeti avantajlı fiyatlarla sunan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, bahar mevsiminde sunduğu hi...

Yetkili servis noktalarında güvenilir hizmeti avantajlı fiyatlarla sunan Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, bahar mevsiminde sunduğu hizmetlerle araç sahiplerine kolaylık sağlamaya devam ediyor. 
 

Bu bahar, aracının yeni lastiklerini yetkili servislerden alanlara özel, balans ve işçilik hizmetleri ücretsiz olarak sunuluyor. 
 


Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, lastik kontrolü ve değişiminin önemine de değiniyor. Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, aracını yaza hazırlamak isteyenlere özel lastik değişim kampanyasını devreye aldı. 
 
Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, kış aylarından bahar mevsimine geçilen bu dönemde, aracında aynı konfor ve güvenliği sağlamak isteyen araç sahiplerini yetkili servislere davet ediyor. 
 
Dört adet yeni lastik alımında geçerli olan kampanya kapsamında yetkili servis noktalarında ücretsiz balans ve lastik değişim işçiliği sunuluyor. 
 
Araç sahipleri güvenilir hizmete, avantajlı fiyatlarla sahip olabiliyor. Stellantis Türkiye Parça ve Servisler, müşterilerine sunduğu geniş lastik yelpazesinden, araçların yaşına ve sürüş tarzına en uygun önerilerde bulunuyor. 
 
Lastik kontrolü ve değişiminin önemi 
Lastikler, araç ile yol arasındaki tek temas noktasıdır. Bu yüzden en önemli güvenlik elemanlarının başında geliyor. Lastikler, aracın her koşulda yolda kalmasını, dönüş ve frenleme süresince yola tutunmasını sağlar. 
 
Diş kalınlığı ve basınç seviyesi, sürüş güvenliğinin yanında araç konforuna da doğrudan etki yapar. Araç güvenliğini önceliklendiren Stellantis Türkiye Parça ve Servisler ayrıca servis noktalarında profesyonel önerileri, uygun fiyatlı ve geniş çaplı lastik gamıyla müşterilerine hizmet veriyor.

Hiç yorum yok