Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Nissan Türkiye Rekabetçi Kampanyalarını Sürdürüyor

Nissan Financial Services’den lansman sonrası maksimum kredi kampanyası.    Nissan Türkiye, Garanti BBVA iş ortaklığı ile Nissan bayileri ve...

Nissan Financial Services’den lansman sonrası maksimum kredi kampanyası. 
 

Nissan Türkiye, Garanti BBVA iş ortaklığı ile Nissan bayileri ve müşterilerine kolay başvuru imkanı, hızlı değerlendirme süreçleri ve rekabetçi koşullar sunmak için hayata geçirdiği “Nissan Financial Services” kampanyalarına devam ediyor. 
 


Kişiye özel ödeme planı, minimum formalite ve sürekli değişkenlik gösteren pazar koşullarında sonuç odaklı hizmet anlayışıyla oluşturulan kampanya ile Nissan Türkiye müşterilerine kolaylık sunulmaya devam ediliyor. 
 
Nissan Qashqai hafif hibrit ve e-POWER versiyonlarda 240.000 TL, 12 ay ödeme planı ve %0,99 faiz imkanı, Nissan Juke Benzinli versiyon için 120.000TL, 12 ay ödeme planı ve %0,99 faiz imkanı ile Nissan X-Trail hafif hibrit versiyon için ise 320.000TL, 12 ay ödeme planı ve %0,99 faiz Nissan sahibi olmak isteyenlere sunuluyor. 
 
 
Nissan AMIEO Hakkında (Afrika, Orta Doğu, Hindistan, Avrupa ve Okyanusya) 
Daha temiz, daha güvenli ve daha kapsayıcı bir dünya hedefleyen Nissan, tam anlamıyla sürdürülebilir bir şirket olmakta kararlı. Sürdürülebilirlik, Nissan'ın uzun vadeli vizyonu olan Ambition 2030'un merkezinde yer alıyor. 
 
Kritik çevresel, toplumsal ve müşteri ihtiyaçlarına yanıt veren bu insiyatifi ile Nissan, önemli küresel pazarlara elektrikli modeller ve teknolojik yenilikler sunarak mobilite ve ötesini güçlendiriyor. 
 
Ambition 2030, Nissan'ın 2050 yılına kadar ürünlerinin ve operasyonlarının yaşam döngüsü boyunca karbon nötr olma hedefini destekliyor. Merkezinde EV36Zero bulunan ve Türkiye’nin de yer aldığı Nissan AMIEO bölgesi, elektrikli geleceğe geçişi hızlandırmaya hazırlanıyor. 
 
Nissan'ın ürünleri, hizmetleri ve sürdürülebilir mobilite taahhüdü hakkında daha fazla bilgi almak için nissan-global.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Facebook, Instagram, Twitter ve LinkedIn hesaplarımızı takip edebilir ve en son videolarımıza YouTube hesabınızdan ulaşabilirsiniz. 
 
Nissan Türkiye ürünleri, hizmetleri ve daha fazlası için https://www.nissan.com.tr/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bilgi için: Nissan Türkiye - İpek Yılmaz - ipek-yilmaz@nissan.com.tr

Hiç yorum yok