Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Ds Automobıles, Fransız Seyahat Sanatının Özünde Yatanları Ele Alıyor

DS Automobiles, 11 Mayıs’ta Prime Video’da yayına giren, Fransız seyahat sanatını konu alan, “Seyahat Sanatı - Bir Fransız Yenilikçiliği” is...

DS Automobiles, 11 Mayıs’ta Prime Video’da yayına giren, Fransız seyahat sanatını konu alan, “Seyahat Sanatı - Bir Fransız Yenilikçiliği” isimli belgesel ile karşımıza çıkıyor. 
 

Hayattan farklı şekillerde keyif almaya odaklanan yapım, DS 7 ile Fransız yaşam sanatını kutluyor ve hislere hitap eden bu üstün yolculuk sırasında aracın geliştirilme aşamalarını da ele alıyor. 
 


DS Automobiles CEO’su Béatrice Foucher ve DS Automobiles Tasarım Direktörü Thierry Metroz’un yanı sıra, deneyimli gazeteci Seamus Kearney ve yenilikçi tasarımcı Ramy Fischler gibi uzmanlar da bu belgesele katkıda bulunuyor. 
 
 Fütüristik zarafet, kusursuz çizgi ve teknolojik mükemmeliyetin tanımı olan DS Automobiles, 11 Mayıs 2023’den itibaren, 3 ay boyunca Prime Video’da yayınlanacak “Seyahat Sanatı - Bir Fransız Yenilikçiliği” isimli belgeselin ilk gösterimini Paris’te gerçekleştirdi. 
 
Belgeselde, bir dünya gezgini olan gazeteci Seamus Kearney, seyahati bir sanat haline dönüştüren kadınlar ve erkeklerle tanışmak için yola çıktı. 46 dakikalık belgeselde gezgin gazeteci, çıktığı özgün seyahatlerde öğrendiklerini izleyicilerle paylaşıyor. 
 
Seamus Kearney, bazen DS 7, bazen bir sıcak hava balonu, bazen de Doğu Ekspresi’nin bir vagonunun içinde gerçekleştirdiği seyahatlerinde mekanların ve anların keyfini sürerken, lüks seyahat severler için gelecekteki deneyimin bir tasvirini ortaya koyuyor. 
 
İrlanda ve Yeni Zelanda vatandaşlığı olan gazeteci Seamus Kearney, hayatının son 30 yılını dünyayı dolaşarak geçirdi. 
 
“Seyahat Sanatı - Bir Fransız Yenilikçiliği” belgeseli için farklı bölgelerdeki benzersiz, olağanüstü hikayelerle bezeli mekanları bulmak için uzun bir zaman harcadı. DS 7 ile çıktığı bu yolculukta edindiği deneyimler ile Fransız seyahat sanatının keyfini derinlemesine sürme şansı buldu. 
 
Gazetecinin bu turuna, seyahat konseptinin gelişimini ve zamanın keyfini sürme sanatı dahilinde, yerel, özgün unsurları deneyimleme yaklaşımını ele alan DS Automobiles CEO’su Béatrice Foucher ve yenilikçi tasarımcı Ramy Fischler’in yorumları da eşlik ediyor. 
 
 DS Automobiles CEO’su Béatrice Foucher; “Gelecekte, seçkin seyahat daha özgün, daha ayakları yere basan ve daha yavaş bir yaklaşıma sahip olacak. 
 
Seyahat eden kişiye özel olarak şekillendirilecek ve daha kişisel olacak. Hizmetler çağının gerektirdiği özellikleri bünyesinde barındıran, daha sürdürülebilir, çevre odaklı ve daha yüksek teknolojiyle donatılan bir konsept olmasını bekliyoruz. 
 
Deneyimlerin ve karşılaşmaların odağında, keyif almaya odaklanan seyahatlerin yer aldığı bir küresel farkındalık hareketiyle bu yolculuğu yeniden keşfediyoruz. 
 
Bu yeniden keşfi de konukseverlik, kişiselleştirme ve sürdürülebilirlik ögeleriyle bezenmiş Fransız seyahat sanatının temsilcisi DS Automobiles gerçekleştiriyor. Bu belgesel, temelinde daha fazla keyif almanın yattığı, yaşama sanatı vizyonumuzun canlı bir örneğini ortaya koyuyor” dedi.  
 
Belgeselde lüks ve sürdürülebilir seyahatin nasıl ve nedenlerine odaklanıldı 
 
 “Seyahat Sanatı - Bir Fransız Yenilikçiliği”, DS Automobiles’in Fransız yaşam sanatı anlayışını bünyesinde topluyor ve markanın geleceğin seyahat konseptini yeniden keşfetme vizyonunu ortaya koyuyor. 
 
Bu vizyon, elektrikli araçların daha teknolojik, daha sürdürülebilir, daha kişisel ve daha özgün olacağı şekilde evrilen bir ekosistemde yerini korumaya devam edeceği üst düzey bir seyahati temsil ediyor. 
 
Seyahat ve ulaşımda, “Nasıl” ve “Neden” gibi sorularına cevap aranan bu belgeselde, pandemiden sonra ülkelerin sınırlarını yeniden açmaya başlamasıyla, seyahatin şekli, sağladığı keyif ve günümüzdeki evrimi bir sorunsal olarak irdeleniyor. 
 
Bu kapsamda; lüks seyahati tanımlayan şeyler neler olduğu bu belgeselin odak noktalarından birini oluştururken; unutulmaz bir deneyimi şekillendiren özgünlük ve kişiselleştirme unsurlarının da nasıl tanımlanabildiği yorumlanıyor.

Hiç yorum yok