Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Pirelli Goodwood Hiz Festivali'nin Lastik Partneri Pirelli Oldu

Goodwood Estate bugün yayınladığı bir açıklamayla bu yıl 13-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek ve Mastercard tarafından sunulacak gel...

Goodwood Estate bugün yayınladığı bir açıklamayla bu yıl 13-16 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek ve Mastercard tarafından sunulacak geleneksel Goodwood Hız Festivali için tek lastik tedarikçisi olarak global lastik üreticisi Pirelli ile çok yıllık bir iş birliğine imza attıklarını duyurdu. 
 

En ileri teknolojileri ve üstün kaliteli üretimiyle tanınan Pirelli, 2011 yılından beri Formula 1’in tek resmi lastik tedarikçisi olmasının yanı sıra Dünya Ralli Şampiyonası’nın da tek lastik tedarikçisi konumunda bulunuyor. 


 
Pirelli, yamaç tırmanışında ve farklı bir dizi heyecan verici etkinlik için Goodwood ile birlikte çalışacak. 
 
Pirelli, Goodwood Hız Festivali’nde iki sergi alanıyla yer alacak. Bu alanlarda şirketin yüksek teknoloji ürünlerini yaratan 150 yıllık gelişimi, yarış ruhu, sanat ve kültür odağı ve sürdürülebilirlik taahhüdü olmak üzere Pirelli’nin temel unsurları öne çıkarılacak.
 
 İkonik P Zero lastik ailesine tahsis edilecek alanda, Pirelli’nin premium ürün yelpazesinin tamamının bir süre önce yenilenişini kutlamak amacıyla üç yeni ürün tanıtılacak. 
 
Goodwood’un sahibi olan Richmond Dükü şu açıklamayı yaptı: “Pirelli mükemmellik ve inovasyon konusunda olağanüstü bir itibara sahip. 
 
Bu özellikleriyle Goodwood için ideal bir iş ortağı oluyor. Prestij lastik pazarının lideri ve motor sporlarının zirvesi F1’in resmi lastik tedarikçisi olan Pirelli’yi, Hız Festivalinin 30. yıl dönümünde aramızda görmenin heyecanını yaşıyoruz.” 
 
Pirelli Başkan Yardımcısı ve CEO’su Marco Tronchetti Provera şu yorumda bulundu: “Pirelli’nin Goodwood Hız Festivali ile iş birliği yapmasından memnuniyet duyuyorum. Bizim için mükemmel bir ortaklık olduğuna inanıyoruz. 
 
Üstün kaliteli lastiklerde pazar lideri olan Pirelli, dünyanın önde gelen premium ve prestij otomobil üreticileriyle başarılı çalışmalar yürütüyor. Festivalin odağı olan motor sporları, bizim de 1907’den beri var olduğumuz bir alan. 
 
Daha da önemlisi, festivalin sürdürülebilir mobilitenin yeni biçimlerine olan ilgisi ile bizim mobiliteyi her zamankinden daha sürdürülebilir hale getirmek için yeni teknolojiler geliştirme odağımız arasında tam bir uyum olduğunu görüyoruz.”
 
Mastercard tarafından sunulan Hız Festivali hakkında
 
İlk kez 1993 yılında gerçekleşen ve bu sene Mastercard tarafından sunulan Goodwood Hız Festivali, dünyanın en büyük otomotiv partisi niteliğini taşıyor ve İngiltere’nin West Sussex bölgesindeki Goodwood House’un muhteşem ortamında düzenleniyor. 
 
Otomobil ve motor sporlarının olağanüstü tarihinden 600’ü aşkın otomobil ve motosiklet, otomotiv dünyasının efsanevi isimleriyle birlikte etkinliğe katılıyor. 
 
Programda Future Lab, Electric Avenue, Forest Rally Stage, F1 padok, Drivers’ Club, GAS Arena, Cartier Style et Luxe Concours d’Elegance, Aviation Exhibition ve Bonhams Auction gibi etkinlikler yer alıyor.  
 
Goodwood Hipodromu hakkında 
Goodwood Hipodromunun bugüne dek en merakla beklenen yaz sezonunda 19 etkinliğin keyfini çıkarma imkanı sunulacak. 
 
Yarış meraklıları mükemmel bir şekilde konumlandırılmış özel ağırlama seçeneklerinden avantajlı kutlama paketlerine ve ortak yemeklere kadar arkadaşları ve aileleriyle unutulmaz bir gün geçirmeyi bekleyebilirler. 
 
Amiral gemisi niteliğindeki Katar Goodwood Festivaline ev sahipliği yapan Goodwood Hipodromunun Temmuz ayındaki ünlü beş günlük toplantısı benzersiz spor aktivitelerine ve sosyal etkinliklere sahne oluyor. Canlı müzik performanslarının eşlik ettiği etkinliklerde at dünyasının süper starları taçlandırılmak için rekabet ediyor. 
 
Al Shaqab Goodwood Cup, genellikle ‘Downs Düellosu’ olarak anılan Qatar Sussex Stakes ve Unibet Stewards’ Cup dahil en az 13 grup yarışının koşulacağı hipodrom herkesin bulunmak istediği bir yer olarak biliniyor. 
 
Pist dışında ise Salı günü Lord Taverners Twenty20 kriket maçı ve Cuma günü merakla beklenen L’Ormarins en iyi giyinenler yarışması düzenleniyor.

Hiç yorum yok