Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

ALD Automotive Türkiye ile Kia Türkiye’den iş ortaklığı anlaşması

Bünyesindeki binlerce araçla Türkiye’nin öncü filo kiralama firmaları arasında yer alan ALD Automotive Türkiye, Kia Türkiye’nin kurumsal müş...

Bünyesindeki binlerce araçla Türkiye’nin öncü filo kiralama firmaları arasında yer alan ALD Automotive Türkiye, Kia Türkiye’nin kurumsal müşterilerine uzun dönemli araç kiralama hizmeti sunmak adına iş birliği anlaşması imzaladı. 
 

Ulusal ve uluslararası alandaki kurumsal müşterilerine filo kiralama hizmeti veren ALD Automotive Türkiye, sektörün öncüsü olma hedefiyle yaptığı iş ortaklıklarına bir yenisini daha ekledi. 
 


2005 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren ve destek kalitesini her geçen gün geliştiren firma, Kia Türkiye’nin kurumsal müşterilerine yönelik uzun dönem operasyonel araç kiralama hizmetleri sunmak için Kia Rent markası altında iş ortaklığı anlaşması imzaladığını duyurdu. 
 
Bu iş ortaklığı, Kia bayilerine, pazarın gelişen ve değişen taleplerini, ALD Automotive’in mobilite çözümleri ile yanıtlama olanağı sunacak.  
Hedef uzun vadeli iş ilişkileri kurmak 
Kia ile yaptıkları anlaşmanın her iki firma için de çok önemli olduğuna değinen ALD Automotive Türkiye CEO'su Timur Kaçar, “17 yıldır operasyonel kiralama sektörünün önde gelen mobilite şirketlerinden biriyiz. 
 
Bu nedenle bu iş ortaklığı, müşterilerimizi, uzun dönem operasyonel kiralama hizmetlerimiz ile desteklemek için attığımız önemli bir adım. 
 
Müşterilerimize yüksek kalitede hizmetler sunarak onları mobilite çözümlerimizle desteklemeyi ve uzun vadeli iş ilişkileri kurmayı hedefliyoruz.”dedi.  
 
ALD Automotive Türkiye hakkında 
2005 yılından beri Türkiye'de operasyonel filo kiralama alanında faaliyet gösteren ALD Automotive Türkiye, Societe Generale Bank ve ALD Automotive Group'un bir iştirakidir. 
 
Uluslararası ve yerel müşterilerine eksiksiz bir operasyonel kiralama hizmeti sunmaktadır. Portföyünde hem uluslararası hem de yerel müşterileri bulunan ALD Automotive Türkiye, sektördeki hizmet kalitesi ile rakipsiz operasyonel kiralama firması olmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok