Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai İlk Özel Metamobility NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sunuyor

Hyundai, NFT pazarına giren ilk otomobil markası olmanın haklı gururunu yaşıyor.     NFT topluluğunu hızlıca genişleten Hyundai, bir haf...

Hyundai, NFT pazarına giren ilk otomobil markası olmanın haklı gururunu yaşıyor. 
 

 NFT topluluğunu hızlıca genişleten Hyundai, bir haftada 100 binden fazla Discord üyesi topladı. Shooting Star NFT satışına ek olarak, metamobilite evreni için NFT projelerine devam edecek. 
 
Hyundai Motor Company, önümüzdeki hafta resmi NFT web sitesi aracılığıyla ilk özel metamobilite NFT koleksiyonu olan Shooting Star’ı piyasaya sunacak. 
 


Shooting Star koleksiyonu, Hyundai’nin sektördeki ilk otomobil markası olmasını sağlıyor. NFT dünyasına giriş, Hyundai’nin x Meta Kongz adlı sınırlı sayıdaki koleksiyonuyla başladı. 
 
NFT topluluğu için Discord ve Twitter’daki özel kanalların yanı sıra online topluluk için özel bir web sitesi oluşturan Hyundai, şu ana kadar 127 bine yakın üyeye ulaştı. Bu rakam ise Twitter’da kısa sürede 86 bine kişiye ulaştı. 
 
Daha fazla sınırsız teknoloji ve mobilite için iletişim kanallarını 7/24 en etkili şekilde kullanan Hyundai, NFT için çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. 
 
Üyeler kendi paylaşımlarını ve fotoğraflarını yayımlayarak topluluğa aktif olarak hizmet ediyor. Üyeler, beğendileri paylaşımları satın alarak kendi işlerinde veya hobi amaçlı paylaşımlarında kullanıyor. 
 
Hyundai, 9-10 Mayıs'ta resmi NFT web sitesinde 10.000 adet fotoğrafı Ethereum tabanlı "Shooting Star" NFT adıyla satışa sunacak. Hyundai, güvenilir olmasından dolayı bu sistemi seçerken aynı zamanda gelecekte daha sürdürülebilir olması için de değiştirmeyi planlıyor. 
 
 Hyundai Global Pazarlama Direktörü Thomas Schemera, teknolojik gelişmelerle ilgili olarak “'Shooting Star' NFT'lerimizle Hyundai marka deneyimini metamobilite evrenine doğru genişletiyoruz. NFT üyelerimizin eğlenceye katılması için benzersiz fırsatlar yaratıyoruz. 
 
Metamobilite evreni konseptine dayalı daha benzersiz NFT'ler yaratmak ve ileriye dönük üyelikleri genişletmek için daha fazla avantajlar sunmayı planlıyoruz. Herkesi deneysel yolculuğumuzun bir parçası olmaya davet ediyoruz” dedi.  
 
NFT Nedir? (Non-Fungible Token) 
Takas edilemeyen jeton ya da İngilizce’deki popüler ismiyle non-fungible token olarak bilinen NFT, dijital bir varlığın benzersiz olduğunu belirten, blok zincirli bir dijital defterde depolanan veri birimi anlamına geliyor. 
 
NFT'ler fotoğraflar, videolar, ses ve diğer dosya türleri gibi öğeleri temsil etmek için kullanılabilir. Geçtiğimiz yıl adını duymaya başladığımız NFT, Ethereum, Flow ve Tezos gibi blok zincirleriyle paylaşılıyor. 
 
NFT'ler artık sanat, müzik, spor ve diğer popüler eğlencelerdeki dijital varlıkları metalaştırmak için kullanılıyor.

Hiç yorum yok