Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Renault Megane E-Tech EuroNCAP'ten 5 yıldız aldı

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli, 2022 test protokolü ile EuroNCAP'ten 5 yıldız aldı  Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli , to...

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli, 2022 test protokolü ile EuroNCAP'ten 5 yıldız aldı 


Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli, toplam 7 hava yastığı ile donatılan son derece güvenli gövdesiyle yetişkin yolcu korumasında %85, çocuk yolcu korumasında %88 ve korunmasız yol kullanıcıları için %65 puan elde ederken, güvenlik yardımcıları için %79 puan aldı. 


 
EuroNCAP tarafından değerlendirilen unsurlara ek olarak, yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli aynı zamanda Renault Grubu ile Fransız itfaiyeciler arasında 10 yıldan uzun süredir devam eden bir ortaklıktan doğan İtfaiyeci Erişimi yeniliğini de içeriyor. 
 

Yeni Megane E-Tech %100 Elektrikli’nin ön camına da bir QR kodu bulunuyor. 

Söz konusu QR kodu, bir kazaya müdahale ederken onu tarayarak çok hızlı bir şekilde aracın, elektrikli bir araç olduğunu anlamaları için kurtarma ekiplerine özel olarak tasarlandı. 
 
Yine bu QR kodu, örneğin, batarya ve hava yastıklarının konumu, hızlı ve risksiz kesim yerleri gibi otomobilin yapısal bilgilerine de erişim sağlıyor. 
 
Bu da olası bir kaza sonrası yolcuları çıkarmak için geçen süreden 15 dakikaya kadar tasarruf anlamına geliyor. İtfaiyeci Erişimi ve QR kodu, Renault araçlarını kullananlar için optimum güvenliği sağlayan önlemlerden sadece birkaçı. 
 
Kullanıcıların ve iş yerindeki çalışanların güvenliğinin sağlamak, Renault Grubu’nun Renaulution stratejisinin bir parçası olarak uygulanan Sürdürülebilir Kalkınma Politikasının (KSS, ekolojik geçiş ve kapsayıcılıkla birlikte) üç temel unsurundan biri olarak öne çıkıyor.

Hiç yorum yok