Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Lotus Emira 6 Temmuz'da dünya lansmanı yapılacak

Lotus, ürün, stratejik ve teknoloji duyurularıyla dolu küresel dijital konferansta geleceğini her zamankinden daha fazla ortaya koyuyor.    ...

Lotus, ürün, stratejik ve teknoloji duyurularıyla dolu küresel dijital konferansta geleceğini her zamankinden daha fazla ortaya koyuyor. 
 

Dört yeni araç mimarisi, yeni teknoloji yol haritası, yeni bir küresel perakende kimliği ve yepyeni bir otomobilin adı. Lotus, işinin ve markasının devam eden dönüşümü hakkında bir dizi büyük haber duyurusu yaptı. 
 
Lotus Cars ve Lotus Engineering için yeni bir şafağı müjdeleyen bu haber, Lotus'un küresel sanal konferansı olan Driving Tomorrowaracılığıyla dünya çapında yayınlandı. 


 
Lotus Cars Genel Müdürü Matt Windle: “Lotus'u dönüştürmek için devam eden Vision80 planımız yolda. Bu yıl Lotus için çok önemli bir yıl, özellikle spor otomobillerimizle bir dönemin sonuna geliyoruz ve diğerine başlıyoruz. 
 
Dünyaya Elise, Exige ve Evora'yı veren ruh ve tutku, yeni nesil otomobillerde - yepyeni Lotus Emira gibi otomobillerde yaşayacak. 
 
" Lotus Emira: 6 Temmuz'da dünya lansmanını yapıyor 
Lotus, bugüne kadar yalnızca kod adı Type 131 ile bilinen ve şimdi Lotus Emira olduğu onaylanan yepyeni spor otomobili hakkında daha fazla ayrıntıyı doğruladı. 
 
'E-meer-a' olarak telaffuz edilen kelime, çok sayıda eski dilde bulunur ve genellikle 'komutan' veya 'lider' olarak tercüme edilir. 
 
Lotus'u heyecan verici yeni bir geleceğe doğru bir yolculuğa çıkaran heyecan verici yeni spor otomobil olduğu için bu son derece uygundur. 
 
Emira, 6 Temmuz Salı günü, prodüksiyon evi Hethel, Lotus Advanced Performance Center’da tanıtılacak ve 8-11 Temmuz’da Goodwood Festival of Speed’de kamuya açık dinamik çıkışını yapacak. 
 
Lotus arabanın hibrit olmayacağını doğruladı. Emira, bir dizi içten yanmalı motorla güçlendirilecek. Yeni ek güç aktarma merkezi olacak Emira, son derece verimli ve en son teknolojiyi kullanacak. 
 
 Özel elektrikli spor otomobil mimarisi, aynı zamanda elektrikli araçlara da geçiş yapan Renault’nun Alpine spor otomobil markası ile ortaklaşa geliştiriliyor. 
 
Ayrıca, mevcut modellerden bataryalı arabalar geliştirmeye çalışmak yerine elektrikli spor arabalar ve elektrikli SUV'lar yapmasına izin verecek iki yeni araç mimarisiyle Geely yatırımının ayrıntılarını da ortaya koydu. 
 
 Lotus için ilk kez Evija hiper otomobilinin gösterdiği saf elektrikli bir gelecek, başından beri Vision80 stratejisinin bir parçası oldu. Lotus Emira'dan sonra her yeni Lotus arabası elektrikli olacak.

Hiç yorum yok