Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Audi'den temassız teslimat!

Audi araç teslimi sırasında sosyal teması azaltmak amacıyla yeni bir uygulama gerçekleştirdi.  Audi Yetkili Satıcıları’na araçlarını...

Audi araç teslimi sırasında sosyal teması azaltmak amacıyla yeni bir uygulama gerçekleştirdi. 


Audi Yetkili Satıcıları’na araçlarını teslim almaya gelen müşteriler dilerlerse danışmanlardan bilgi almak yerine, kendilerine gönderilecek bilgilendirme videosu ile bu hizmete temassız bir biçimde erişip, araçları hakkında detaylı bilgi edinebilecekler. 



Koronavirüs pandemisinin Türkiye’de görülmesinden itibaren Yetkili Satıcılarında üst düzey sağlık önlemleri alan Audi, araç teslimat sürecinde de yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor.

Karşılıklı teması azaltmayı hedefleyen uygulama ile Audi müşterileri diledikleri takdirde, teslimat sırasında yapılan model hakkında bilgilendirme anlatımını model özelinde hazırlanan Hızlı Başlangıç Videoları sayesinde mail yolu ile alabilecekler. 

Model tanıtım videolarında, danışmanların tüketicilere teslim sırasında aktardığı Audi modelleri ile ilgili sürüş destek, eğlence ve bilgi, multimedya sistemleri ile bilgiler yer alıyor. 

Hızlı Başlangıç Videoları’nda Audi sahiplerinin işlerini kolaylaştıracak, onlara zaman tasarrufu sağlayacak günlük kullanım için püf noktaları da yer alıyor.

Hiç yorum yok