Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İzmirde Drift Show

Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) himayesinde ulusal statüde düzenlenen 2019 Apex Ma...

Drift Otomobil Sporları Kulübü tarafından Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) himayesinde ulusal statüde düzenlenen 2019 Apex Masters Türkiye Drift Şampiyonası 4. ve son yarışı 26-27 Ekim tarihlerinde İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek. 




PWR Balata, RedBull.com, Motul, King Racing sponsorluğunda Spor Toto ve Power FM katkıları ile düzenlenen organizasyon yurt dışından da konuk sporcuların katılımı ile 26 Ekim Cumartesi günü idari ve teknik kontrol ile başlayacak. 

Aynı gün gerçekleştirilecek antrenman ve sıralama turlarının ardından, elemelere katılacak en iyi 16 pilot belirlenecek. Motor güçleri 700 beygire kadar ulaşan otomobillerin mücadele edeceği yarış, 27 Ekim Pazar günü saat 12.00’de pilot tanıtım seremonisi ile başlayacak. 

Seyirciler pilotlar ve drift otomobillerini yakından tanıma fırsatı elde ederken, sporcularla sohbet edip imzalı posterlerini alabilecekler. 

İkili eşleşmelerle devam edecek organizasyon final eşleşmeleri ile son bulacak. Piste gelen sporseverler düzenlenecek Drift Taksi çekilişi ile yarış araçlarının sağ koltuğunda drift heyecanına ortak olabilecekler.

Hiç yorum yok