Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Dijital Kasko yaptırana 200 TL ye varan world puan

Yapı Kredi Mobil ve Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden dilediğiniz zaman, sadece plakanız ile Dijital Kaskonuzu alabilirsiniz.  ...

Yapı Kredi Mobil ve Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden dilediğiniz zaman, sadece plakanız ile Dijital Kaskonuzu alabilirsiniz. 




01 Mayıs – 31 Ekim tarihleri arasında Yapı Kredi İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil'den alınan Dijital Kasko sigortasında kasko tutarının %10'u kadar puan hediye! 

Dijital Kasko'nun seçimli teminat yapısı ile poliçenizi ihtiyaçlarınız doğrultusunda kişiselleştirebilirsiniz. Allianz Sigorta güvencesiyle aracınızı kaza, yangın, hırsızlık, üçüncü şahıs sorumluluk gibi risklere karşı güvence altına alabilirsiniz. 

 31 Ekim 2019 tarihleri arasında Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi ve Yapı Kredi Mobil`den Yapı Kredi kredi kartı ile alınan Dijital Kasko sigortasında poliçe brüt priminin %10'u kadar puan hediye edilecektir. 

Dijital Kasko Allianz Sigorta tarafından sağlanmaktadır. Dijital Kasko sigortasına Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi`nde Ürün ve Başvurular > Sigorta İşlemleri > Başvuru > Araç Sigortaları > Dijital Kasko; Yapı Kredi Mobil`de Ürün ve Başvurular > Sigorta İşlemleri > Dijital Kasko Sigortası adımlarından ulaşabilirsiniz. 

Kampanya Dijital Kasko ekranlarının yapılmasına izin verdiği poliçeler ile sınırlıdır. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. 

Kampanya süresince her müşteri kampanyadan 1 defa faydalanabilecektir. Peşin ve taksitli alışverişlerinden kampanyaya uygun olarak ilk yapılan alışveriş üzerinden puan kazanılacaktır. Bir müşteri kampanyaya katılarak en fazla 200 TL puan kazanabilecektir. 


01-31 Ekim tarih aralığında alınan poliçeler için; Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 12 Kasım 2019 tarihinde kredi kartlarına yüklenecektir. Puanların son kullanım tarihi 21 Kasım 2019'dur. 

Kullanılmayan Worldpuanlar 22 Kasım 2019 tarihinde geri alınacaktır. Yapı Kredi ve Allianz tüm kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir. Yazım hataları bağlayıcı değildir. World Üye İşyerleri'nin bildirdiği kampanya bilgilerinde meydana gelebilecek hatalardan Yapı Kredi sorumlu tutulamaz.

Hiç yorum yok