Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kia ağustos kampanyası

Yaza özel kampanyalarıyla otomobilseverlerin yüzünü güldüren KIA, fırsatlarına Ağustos ayında da devam ediyor.  KIA’nın Ağust...

Yaza özel kampanyalarıyla otomobilseverlerin yüzünü güldüren KIA, fırsatlarına Ağustos ayında da devam ediyor. 




KIA’nın Ağustos ayı kampanyaları kapsamında Sportage 135 bin 300 TL’den satışa sunulurken, dizel motor ve otomatik şanzımana sahip Elegance ve Cool paket yeni KIA Sportage ise 50 bin TL’ye 18 ay, yüzde 0,99 faiz fırsatıyla yeni sahiplerini bekliyor. 

Ağustos ayına özel KIA Ceed hurda teşvikiyle birlikte 24 bin 500TL’ye varan indirim fırsatıyla tüketicilerle buluşurken; KIA Stonic 30 bin TL’ye 12 ay, yüzde 0,99 faiz fırsatına ek olarak 4 bin TL indirim, KIA Bongo ise 30 bin TL’ye 12 ay, yüzde sıfır faiz fırsatına ek olarak 5 bin TL indirimle KIA yetkili satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor. 

Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Güney Koreli otomotiv devi KIA, yaz fırsatlarında hız kesmiyor. Kampanyalar çerçevesinde araç sahibi olmak isteyenlere KIA Sportage, KIA Ceed, KIA Stonic ve KIA Bongo’da indirim ve faiz fırsatları sunuluyor 

 Sportage 135 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor 
 2019 yılında makyajlanan ve dinamik tasarımının yanı sıra birçok farklı donanım özelliğine kavuşan KIA Sportage, Ağustos ayına özel hurda desteğiyle birlikte 135 bin 300 TL’den satışa sunuluyor. Ayrıca, yeni KIA Sportage’ın dizel motor ve otomatik şanzımana sahip olan Elegance ve Cool paketleri ise 50 bin TL’ye 18 ay, yüzde 0,99 faiz fırsatıyla otomobilseverlere sunuluyor.  

KIA Ceed’lerde 24.500 TL’ye varan indirimler 
KIA’nın Avrupa’da tasarlanan, Avrupa’da üretilen ve üçüncü nesliyle yollarda olan modeli Ceed, baştan sona yenilenen modern tasarımı ve rekabetçi yakıt tüketimiyle dikkat çekiyor. 

Mart ayında Türkiye pazarına sunulan Ceed’in benzinli ve otomatik şanzımana sahip paketinde hurda teşvikiyle birlikte toplamda 24 bin 500TL ‘ye varan indirim fırsatı sunuluyor.  

KIA Stonic’de 30 bin TL’ye 12 ay, 0,99 faiz ve 4 bin TL indirim avantajı 
Özelleştirilebilir tasarım özellikleri, yakıt verimliliği ve güçlü performansıyla kullanıcılarından tam not alan KIA Stonic, Ağustos ayına özel olarak 30 bin TL’ye 12 ay, yüzde 0,99 faiz ve ek olarak 4 bin TL indirim fırsatıyla KIA yetkili satış noktalarında meraklılarını bekliyor. 

 Ayrıca, Ağustos ayı kampanyaları kapsamında KIA Bongo ise, 30 bin TL’ye 12 ay, yüzde sıfır faiz fırsatına ek olarak 5 bin TL indirimle KOBİ’leri KIA yetkili satış noktalarına çağırıyor.

Hiç yorum yok