Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Alpet’ten e-Station hizmeti

Altınbaş Holding’in Türkiye ve KKTCakaryakıt dağıtımı alanında faaliyet gösteren markası Alpet, elektrikli otomobiller için hizmet verecek ...

Altınbaş Holding’in Türkiye ve KKTCakaryakıt dağıtımı alanında faaliyet gösteren markası Alpet, elektrikli otomobiller için hizmet verecek e-Station ünitesini Gürpınar’da hizmete açtı. 

Alpet’inen son teknoloji ile hazırladığı “elektrikli şarjnoktası” üç ay boyunca ücretsiz olarak hizmet verecek. 

Altınbaş Holding’in akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren markası Alpet, elektrikli otomobiller için geliştirdiği hızlı şarj ünitesi e-Station ünitelerini hizmete sunuyor.

İlk üniteyiGürpınar Alpet Akaryakıt İstasyonu’nda devreye alan Alpet, e-Station üniteleri ile elektrikli araçların şarj edilebilmesine imkan sağlayacak. 


e-Station ünitesi açılış konuşmasını gerçekleştiren Alpet Pazarlama ve İletişim Müdürü Burçak Ersever “Dünya genelinde ortalama 3 milyon elektrikli araç bulunuyor ve uluslararası kuruluşların tahminlerine göre bu sayı 2040-2050 yılları arasında 50 milyona yaklaşacak. Bu rakam bizlere yoldaki her iki araçtan birisinin elektrikli olacağını gösteriyor” dedi. 

Alpet olarak elektrikli araçlara da hizmet vermekten mutlu olduklarını belirten Ersever,Türkiye'de yaklaşık 1500 adet elektrikli aracın yollarda olduğu ve her geçen gün sayının arttığını vurguladı. Ersever,e-Station ünitesinde emeği geçenlere teşekkürlerini sunarken e-Station merkezlerinin sayısının artacağını bildirdi. 

Türkiye genelinde 400 istasyon ile faaliyetgösterdiklerini belirtenAlpet CEO’su Ali Murat Yeşilyurt; “Verimliliğimizi artırmanın yanı sıra teknolojik ve modern altyapımızlaürün ve hizmet kalitemizi en üst seviyede tutmak için aralıksız çalışıyoruz. Son yeniliğimiz e-Station ünitesi de bu amacımıza hizmet ediyor. İstasyonlarımıza gelen elektrikli araç sahipleri, araçlarınışarj edebilecek” dedi. 

Geleceğin altyapısı hazırlanıyor 2017 yılında rekor düzeyde satışa ulaşan elektrikli araçların, önümüzdeki yıllarda daha da artacağını vurgulayan Ali Murat Yeşilyurt “Dünya çok hızlı bir teknolojik değişim içerisinde bulunuyor. 

Otomotiv endüstrisi teknolojinin ilerlemesi ile doğru orantılı gelişiyor ve teknolojik değişimin lokomotifi görevini üstleniyor. 

Otomotiv sektörü en büyük değişimi elektrikli araçlar ile yaşıyor. Araç kullanım alışkanlıkları değişirken çevrenin korunması da esas hale geliyor. Elektrikli araçların sayısı dünyada olduğu gibi Türkiye'de de her geçen gün artıyor. 

Alpet olarak biz de şarjlı ünite alt yapımızı oluşturmaya başlayarak sektördeki öncü kimliğimizi ortaya koyuyoruz. Gürpınar’da açılışını gerçekleştirdiğimiz e-Station ünitesinikısa zamanda Türkiye genelindeki istasyonlarımıza yaymayı hedefliyoruz. 

Çevreci ürünlerin kullanıldığı projelerinDünya genelinde hayata geçirilmesini temenni ediyoruz. Gerçek anlamda çevreci bir teknolojiyi desteklemek ve büyütmek için üzerimize düşen tüm sorumlulukları gerçekleştirmeye hazırız. 

Tüm vatandaşlarımızı, müşterimiz olsunlar veya olmasınlar, istasyonlarımıza davet ediyorum. Alpet kalitesini ve farkını deneyimlemelerini öneriyorum” dedi. Kullanım kolaylığı ile sürücülere zaman kazandıran e-Station ünitelerinden tüm elektrikli araç tipleri faydalanabilecek.

Hiç yorum yok