Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Klasik Otomobiller Sergisi Unıcera’da

Geçtiğimiz aylarda Bien Seramik’in, sanatseverlerle buluşturduğu "Sırlar ve Otomobiller" sergisi bu kez CNR Expo’da düzenlenen S...

Geçtiğimiz aylarda Bien Seramik’in, sanatseverlerle buluşturduğu "Sırlar ve Otomobiller" sergisi bu kez CNR Expo’da düzenlenen Seramik Banyo Mutfak Fuarı Unicera’da yeniden sergilenecek. 

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü Öğretim Görevlisi Levent Vardal’ın Bien Seramik’in desteğiyle hazırladığı "Sırlar ve Otomobiller" sergisi Unicera Fuarı’nda Bien’in yeni koleksiyonlarıyla birlikte ikinci kez sergilenecek. 

Tasarımı önemseyen ve sanata değer veren Bien Seramik, 27 Şubat -03 Mart 2018 tarihleri arasında, Yeşilköy’de CNR Expo düzenlenecek olan Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda, yeni koleksiyon ürünleri ile birlikte, ‘’Sırlar ve Otomobiller’’ isimli çalışmaları da sergileyecek. 

Kendi alanının tekniği ile seramikler üzerine otomobilleri resmeden Vardal'ın ilk kişisel sergisi "Sırlar ve Otomobiller" aralık ayında sergilendiğinde klasik otomobil tutkunlarının oldukça ilgisini çekmişti. 


‘’Her otomobilin bir sırrı var‘’ diyen sanatçı Vardal’ın, yaklaşık bir yılda hazırladığı, farklı ebatlardaki çalışmalar, fuar boyunca Bien koleksiyonları ile beraber sergilenecek. 

Biraz teknikleri farklılaştırarak resim dilini seramikle anlattığını söyleyen sanatçı Vardal’ın eserleri arasında çok üretilmiş klasik otomobiller de var, hiç üretilmemiş modeller de var. 

4’üncü Hol, C06 No’lu standda, yeni koleksiyonlarını da beğeniye sunacak olan Bien, sanatın yanında yer almanın hayata gerçek anlamda estetik tatlar katacağına inanıyor.

Hiç yorum yok