Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kia Nıro Bayilere Tanıtıldı

3.8 litrelik yakıt tüketimine sahip hibrit otomobil unvanını alarak Guinness rekorlar kitabına giren Niro’nun bayi lansmanı 24-26 Mayıs tar...

3.8 litrelik yakıt tüketimine sahip hibrit otomobil unvanını alarak Guinness rekorlar kitabına giren Niro’nun bayi lansmanı 24-26 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. 

SUV’ninpratikliğini ve tasarımını etkin hibrit gücüyle bir araya getiren yeni Niro, KIA bayi sahiplerine ve satış ekiplerine tanıtıldı. 24-26 Mayıs tarihlerinde İstanbul The Grand Tarabya Oteli’nde üç gün süren bayi lansmanınayaklaşık olarak 150 kişi katıldı.

KIA’nın Türkiye genelindeki tüm bayilerinin katıldığı lansmanda Çelik Motor Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgür Maraş ve KIA Grup Direktörü Ayşe Tuncel, KIA Niro ilgili hedeflerini ve beklentilerini dile getirdiler. 

Özgür Maraş, KIA markasının Niro ile hibritaraç kategorisinde öncü rol oynayacağının altını çizerken, Ayşe Tuncel Niro’nun üstün özellikleri ve rekabetçi fiyatı ile kısa sürede Hibrit SUV segmentinin önemli oyuncularından biri olacağını vurguladı.

Enleri ve ilkleri temsil eden çevreci Niro ile gerek donanım gerekse fiyat açısından oldukça iddialı olduklarını belirten Tuncel, Niro’nun Türkiye’deki hibrit pazarına sıkı bir rekabet getireceğini düşündüklerini de sözlerine ekledi. Ayrıca;Niro’nun, hibrit teknolojisinin çevreci ve ekonomik avantajları ile SUV’nin aktif sürüşü, sportif görünümü ve geniş hacmini birleştirdiğinin de altını çizdi. 

 Yeni KIA Niro… Eşsiz hibrit sistemiyle KIA’nın yeni SUV modeli Niro birçok ilke imza atıyor. 141PS motor gücüne sahip KIA Niro, 3,8 lt’lik yakıt tüketimi ile sınıfının en tutumlu ve çevreci ürünü olarak dikkat çekiyor. 

1,6 litre hacimli güçlü motoru ile segmentinin en yüksek performansını sunan KIA Niro, boyutları ile de segmentinin en geniş bagaj hacmi ile öne çıkıyor. Yeni KIA Niro bünyesinde birçok önemli donanımı da barındırıyor. 

Niro, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, ısıtmalı koltukları ve geri görüş kamerası ile hayatı kolaylaştırırken, 5 yıl garanti onarım güvencesi, özel eko-araç platformu, sunroof ve 18 inç alaşım jantları ile de dikkatleri çekiyor. Kullanıcılar, aynı zamanda kablosuz akıllı telefon şarjı ve 220 V’luk priz girişi ile tüm elektronik aletleri şarj edebiliyor.